h i r d e t é s


Orbán az orosz propaganda lapokből meríti rögeszméit

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Orbán az orosz propaganda lapokből meríti rögeszméit

2017. december 15. - 06:57

 

Orbán az orosz propaganda „csapokból” tölti fel a magyar polgárok fejét.
Ugyanis a Soros Projektet ők találták ki egy ilyen szerencsétlen, periféria államnak, mint Magyarország.

Moszkva mai igyekezetéről szíves figyelmedbe ajánlom a C7 olvasóinak: „Oroszország elképesztően sokat költ a hatékony propagandára. Nagyon sok nyugati ellenzéki portál, tévé, rádió a zsebükben van”.

Ez nem titok (az rt.com Putyin szócsöve), de van, amit nem vernek nagydobra (globalresearch.ca, rense.com).

Ezeken a felületeken mindig mindenért a bűnös Nyugat a hibás, míg az igazi keresztény értékeket képviselő alternatív Oroszországról semmi kritikát nem lehet írni.

Bér kommentátorok is vannak, lásd pl. az abovetopsecret.com oldalait.

Egy napi sokmilliós látogatottságú, angol nyelvű alternatív weblapon hét alatt több százan jelentkeztek be az ukrán válság és a maláj gép lelövése idején. Ezen kívül elképesztő pénzeket áldoz Moszkva a nyugati rasszista, szélsőjobbos, náci megmozdulások, szervezetek stb. pártolására.”

Nincs tehát itt semmiféle összeesküvés, a moszkvai propagandagépezet működik (némi ügynöki asszisztenciával) a maga módján, a szokásos formában és az ismert hatékonysággal.

Tőlem mindenki játszhatja a Mikulást, Jézuskát, fejére ragaszthatja a koronát is, de azért az elszomorít, hogy a miniszterelnök is ezen a szinten foglalkozik az ország sorsát érintő kérdésekkel.

A dolog ettől komor és nem attól, hogy miket ír például Fuflo Mordovovics és sokan párttársai megvilágosodnak Putyin propagandájától

Nyugaton nem is ismerik a Soros Projekt elnevezésű, magyar periféria államra sózott propagandát. 


 

h i r d e t é s

betöltés..