h i r d e t é s

Orbán Viktor: Ha 10 millió ember nem tud megépíteni egy stadiont, akkor csukjuk be a boltot

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Orbán Viktor: Ha 10 millió ember nem tud megépíteni egy stadiont, akkor csukjuk be a boltot

2019. november 18. - 07:43

 

"Ne vicceljünk már, ez egy komoly ország!"

Forrás: Orbán Viktor/Facebook

Orbán Viktor Facebook-oldalára tették ki azt az új Puskás Aréna tegnapi avatóján készült videót, amin elhangzik az Ismerős Arcok Nélküled című száma, amit a magyar válogatott mérkőzésen először adtak elő. Ezután beszélget Orbán Viktor miniszterelnök az új stadionról a dunaszerdahelyi előadókkal és kísérőikkel. 

A Puskás Ferenc stadion pénteki avatóján Orbán Viktor találkozott a Nélküled című számot éneklő határon túli gyerekekkel és kísérőikkel. Megdicsérte az előadást, majd a stadionról azt mondta:

Ötven évig mondták, hogy nem lehet, meg nem tudom, jó, jó, jó... Ha 10 millió ember nem tud megépíteni egy stadiont, akkor csukja be a boltot. Ne vicceljünk már, ez egy komoly ország!

A miniszterelnök utalása megállja a helyét, a stadiont valóban 10 millió ember építette, összesen 190 milliárd forintba került az államkasszából, vagyis olyan, mintha minden Magyarországon élő ember beleadott volna 19 ezer forintot – írja az Index.

Péntek este az uruguayi labdarúgó-válogatott 2-1-re legyőzte a magyar csapatot a Puskás Aréna avató mérkőzésén, melyet telt ház, 65 114 néző előtt rendeztek. 

propeller.hu


 

h i r d e t é s