h i r d e t é s


Orbán Viktor kiharcolta Magyarországnak a politikai "prostituált" szerepet!

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Orbán Viktor kiharcolta Magyarországnak a politikai "prostituált" szerepet!

2017. december 12. - 06:53

 

Viszont nekünk adnak minden pofont, amit az európai politikai arénában kiosztanak.

Amikor Orbán Brüsszelben harcol és megvéd... - Forrás: MTI

A médiapártok néhány taggal (beleértve az ellenzékieket is, akik „mutálnak”) és rengeteg pénzzel a tömegek hülyítésére, készíti a népet a választások utáni összeomlásra, nyomorba döntésre!

Nekik kell a választás, ami mindenképpen illegitim, mint az előző, de szívesen beülnének sokan Orbán székébe a konc mellé!

Az Európai Parlament Állásfoglalása (Tavares jelentés) tételesen bírálta az Alaptörvényt és annak átmeneti rendelkezéseit, a sarkalatos törvények széles körű alkalmazását, a gyorsított jogalkotási eljárásokat, az egyéni képviselői indítványok és a parlamenti vita gyakorlatát.

Megállapítja: a fékek és ellensúlyok gyengültek az Alkotmánybíróság, az Országgyűlés és Adatvédelmi Hatóság működésében.

Sérült az igazságszolgáltatás függetlensége, nem megfelelő a médiaszabályozás, a kisebbségekhez tartozók jogainak a tiszteletben tartása, a vallás- és lelkiismereti szabadság, valamint az egyházak elismerése.

Az egész országra veszedelem leselkedik a nemzeti kormány „jóvoltából”.

Ezek a tények nem hízelgőek Magyarországra nézve, de erről nem a jelents készítői (Tavares jelentéséről van szó) tehetnek, hanem Magyarország kormánya, amely elárulta a demokráciát.

Orbán Viktor Magyarországán veszélybe került a nagyon sok embernek utolsó mentsvárat jelentő „Európai Uniós tagsági igazolvány”.

A munka, a tőke, az áruk és az információk szabad áramlásának megszűnése – a határok akár átmeneti visszaállítása – háborús csapással érne fel a hazai vállalkozások, a munkavállalók, az állampolgárok és a fogyasztók számára.

Orbán Viktor kiharcolta Magyarországnak a „prügelknabe” szerepet, nekünk adnak minden pofont, amit az európai politikai arénában kiosztanak.

A magyar belpolitikában már annyira céllá vált a rablás, hogy csak egy „katonai demokrácia” működtetésével lehet fenntartani a viszonyokat, de egy ilyen rezsim nem működhet külső ellenség nélkül.

Ez a körülmény a jövőben háborúvá szélesítheti a Brüsszellel folytatott szabadságharcot.

Európai dimenzióban kellene kezelni a 2/3-os szavazói felhatalmazással folytatott antidemokratikus kormányzás problémáját és a „rendszerhiba” felszámolásának demokratikus lehetőségét. Az Unió hívei hasonlóképpen jártak, mint a rendszerváltó magyar demokraták. A brüsszeliek azt hitték, hogy az alapszerződéssel, az euró bevezetésével, az európai „kormánnyal” és parlamenttel létrejött az a kritikus tömeg, amely végleg meghatározza a kontinens történelmi fejlődésének irányát.

Hasonló hibába estek a hazai rendszerváltók, akik azt képzelték, hogy egy polgári (ideiglenes) alkotmánnyal, a magántulajdon túlsúlyával, pártokkal és szabad választásokkal ledönthetetlen demokratikus intézményeket hoztak létre.

Aztán jött egy 2/3-os választási győzelem egy zsákmányszerzésre szakosodott párttal, nemzeti játszmát folytató vezetővel és karó került a küllők közé.


 

h i r d e t é s

betöltés..