h i r d e t é s


Pályázat - Esztergomi Kaleidoszkóp 2017.

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Pályázat - Esztergomi Kaleidoszkóp 2017.

2017. október 10. - 17:37

 

Az Eurohíd Euro-Kisrégiós Fejlődést Elősegítő Közhasznú Alapítvány, az esztergomi Kaleidoszkóp Ház Kulturális Központtal együttműködésben művészeti versenyt hirdet "Esztergomi Kaleidoszkóp 2017" címmel, valamennyi érdeklődő művész számára, olyan művek számára, melyek az elsőként 5 évvel ezelőtt meghirdetett éves pályázataink eredetileg meghatározott mottójára reflektálnak: kortárs művészet, kreativitás, aktualitás és Esztergom.

A művészet megtermékenyítő hatása egy város közösségének életére. A Kaleidoszkóp Ház szerepe Esztergomban.

A pályázat összművészeti jellegű, minden művészeti ág képviselőjének. Az ihletet a Kaleidoszkóp Ház és a hozzá kapcsolódó művészeti közösség adja. Alkotói korlátok nincsenek megszabva. A kiírók ezúton fejezik ki elkötelezettségüket a művészeti szabadság mellett. A zsűri által a legjobbnak talált alkotást a művészeti alapból 40.000 Ft pénzjutalomban részesítjük és idén első alkalommal, elnyeri a Kaleidoszkóp Díjat. A beérkezett anyagból kiválasztott, legjobbnak ítélt képzőművészeti alkotásokból kiállítást rendezünk, az irodalmi alkotásokat pedig weboldalunkon megjelentetjük. Az értékelést szakmai zsűri végzi.

Határidő: 2017. október 31. 24:00 óra

Ha kedvet kapott a részvételre küldje alkotását, kitöltött és aláírt jelentkezési lapját a következő címre:
Kaleidoszkóp Ház Kulturális Központ - 2500 Esztergom, Pázmány Péter u. 7.

Kérjük, gondoskodjon róla, hogy jelentkezési lapja az alkotással együtt 2017. október 31. 24:00 óráig a fenti címre megérkezzenek.

Későn érkezett, valamint hiányosan kitöltött jelentkezéseket nem veszünk figyelembe!

Pályázati leírás: www.kaleidoszkophaz.huh i r d e t é s

betöltés..

;