fbpx Pizzasütő kéményébe ragadt a világ legbénább betörője | CIVILHETES

h i r d e t é s

Pizzasütő kéményébe ragadt a világ legbénább betörője

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Pizzasütő kéményébe ragadt a világ legbénább betörője

2015. október 23. - 11:00
0 komment

 

Az elmúlt években több olyan hír is bejárta a világsajtót, amelyek főszereplői kéménybe ragadt betörők voltak, de ez úgy tűnik nem tántorította el a bűnözőket attól, hogy ezzel a módszerrel próbálkozzanak.

Forrás: 24.hu

Legalábbis egy 35 éves amerikai férfit biztosan nem, aki úgy akart bejutni egy michigani pizzériába, hogy a pizzasütő kéményén át leereszkedik. Ő sem járt sikerrel – írj az mlive.com nyomán a 24 hírportál.

A meg nem nevezett férfi a beszámoló szerint 11 órán át volt a kémény foglya, amibe félúton szorult be. A Brandon Township városában található pizzériához vasárnap, nagyjából délelőtt 11 órakor riasztották a rendőrséget, miután segélykiáltásokat lehetett onnan hallani. A rendőrök hamar megtalálták az egyébként feltételesen szabadlábon lévő férfit, akit végül tűzoltók szabadítottak ki.

A férfit őrizetbe vették, majd kórházba szállították, ahol kisebb sérülések, valamint kiszáradás miatt kezelték. A helyi rendőrség közlése szerint korábban már ült betörésért, és három éve birtokháborítás és drogvádak miatt ítélték el.

 

24.hu


 

Kommentek

h i r d e t é s