h i r d e t é s


Reanimatio Trailer - A Reanimatio Ház nyílt napja

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Reanimatio Trailer - A Reanimatio Ház nyílt napja

2017. június 29. - 09:09

 

"A Reanimatio Művésztelep előzetese, ahol információkat gyűjtünk és információkkal szolgálunk az augusztusi Telepről. Nyílt napunkon megismerkedhettek előadóinkkal, programvezetőinkkel, betekintést nyerhettek, a Telep életébe, bejárhatjátok az épületet, ahol zajlik, és amely már önálló művészeti alkotásként funkcionál!" - üzeni az Eurohíd Alapítvány csapata.

Helyszín: 2500 Esztergom, Pázmány Péter u. 6.
Időpont: 2017. 07. 01.

Program:

15:00 Open Meeting - Mondd el, mit tudsz hozzátenni!

"Felhívjuk a környékbeliek figyelmét, hogy a nyílt nap első programpontjaként meghirdetett Open Meeting-re minden olyan lelkes személyt várunk, aki lehetőséget lát a három hetes, augusztusi Reanimatio Művésztelepen való aktív részvételben! Az Eurohíd Alapítvány szívesen biztosítja a helyszínt minden olyan közösségi kezdeményezésnek, amivel színesítheti a programok palettáját. Gyere el, hogy együtt gondolkodhassunk a workshopod, a kézműves termékeid bemutatójának, az általad tartott kurzusok, vagy más típusú foglalkozások megvalósításán! - Brainstorming - ON!"

16:00
Vik Muniz - A szemét művésze (2010)
A vetítés után a nyilvános beszélgetés vendége:
Juhos Erika

A filmről:
Vik Muniz, a New Yorkban élő művész hazájába, Brazíliába visszatérve a világ egyik legnagyobb szeméttelepén, a Rio de Janeiro külvárosában található Jardim Gramachóban valósította meg tervét. Az újrahasznosítható hulladékokból a gyűjtögetőket ábrázoló hatalmas képeket készít, és az ezekről készült fotókat elárverezteti. Az alkotás közben megismerjük a gyűjtögetőket is. Ezek az emberek itt élnek és végzik munkájukat, ők válogatják ki a szemét közül az újrahasznosítható dolgokat. A körülmények és a nehézségek ellenére boldogok, és büszkék a munkájukra. (forrás: mafab.hu)

Juhos Erika,
angol-orosz szakos tanár, vegán aktivista
Életfeladatának tekinti a vegán életmód terjesztését, az emberek tanítását, felvilágosítását a táplálkozás és az állatvédelem, környezetvédelem, fenntarthatóság, etikus élet, tolerancia, egészség, igazságosság és béke közötti szoros kapcsolatról. Tavaly szervezte meg az első esztergomi Vegán Szombatot a Kaleidoszkóp házban, melynek nagy sikere volt. Célja, hogy rendszeres klubot hozzon létre, mely a veganizmusról szól és amely bárki előtt nyitott.

A részvétel ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Az eseményhez kapcsolódni lehet a Facebook-on >>


 

h i r d e t é s

betöltés..