h i r d e t é s


Schilling Árpád: Aggaszt, hogy a világtól elzárt, gyáva közösséggé válunk

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Schilling Árpád: Aggaszt, hogy a világtól elzárt, gyáva közösséggé válunk

2017. október 11. - 14:31

 

Schilling Árpád egy mai interjúban többek között arról beszélt, hogy milyen módon lehetne változást hozni ebbe az országba. - írja a magyarnarancs.hu.

Forrás: gepnarancs.hu

A rendező szerint több olyan ember kellene, mint Simicska.

Véleménye szerint ma Magyarország egy tájékozatlan, stupid, a világtól elzárt, nyelveket nem beszélő, agresszív, idegengyűlölő, infantilizált, fontos dolgokat fel nem vállaló, gyáva közösség, nemzetközi viszonylatban pedig egy óriási fiaskó.

A fontos témák a foci, a hittan, és hogy legyen-e lőtér, de arról nem beszélnek,

hogy a gyerekek hogyan fognak megtanulni angolul, vagy hogyan használják a médiát, és egyáltalán, mit csináljanak a jövőjükkel.

A parlamentről pedig azt gondolja, hogy egy kulturálatlan hely, amit a Fidesz tett azzá.

Ha feláll Szabó Tímea és azt mondja, hogy több pénz kéne a mentősöknek, erre valaki azt válaszolja, hogy a kurva anyádat, és ennek nincsen semmilyen következménye. De ha Szabó Tímea felemel egy transzparenst, azonnal pénzbírságot kap.

Én azt gondolom, hogy valami baj van.

Azt gondolom, hogy ez nem a Szabó Tímea baja, ez egy kulturálatlan hely. És ezért elsősorban a Fidesz képviselői a felelősek.

 - mondta Schilling a 24.hu-nak.

Szabó Tímeával korábban pontosan erről a helyzetről beszélgettünk, az interjút itt olvashatja.

A rendező egyébként üdvözli Simicska politikai törekvéseit, habár sajnálja, hogy mindezt bosszúból és nem meggyőződésből teszi, ugyanakkor szerinte több olyan gazdag ember kellene, mint Simicska, akik vagyonuk egy részét a politikai változás érdekében áldoznák be.

magyarnarancs.hu


 

h i r d e t é s

betöltés..