h i r d e t é s

Segítsünk a Mikulásnak!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Segítsünk a Mikulásnak!

2015. november 30. - 11:28
0 komment

A Roma Club Alapítvány felhívásában támogatást kér mikuláscsomagok gyűjtésében, hogy minél többen hozzájárulhassanak a kisgyermekek örömteli megajándékozásához.

"Kedves Barátunk, 

Egy Mosollyal Több akcióban, közel 3000 gyereket juttatunk el országosan élete első meghatározó színházi élményéhez másfél év alatt.  Az ez évi Mikulás rendezvényünket a Madách színházban tartjuk majd, ahol művész barátainkkal egy felejthetetlen élményt adunk  hátrányos helyzetű gyerekeknek. 

Szeretnénk ha ebben Te is lehetőségedhez mérten hozzájárulnál. Amit tehetsz ez ügyben: 

- a szakszervezetedben élő családokat, gyerekeket tájékoztatod és meghívod őket egy felejthetetlen Mikulás rendezvényre. 
- szeretnénk adni a gyerekeknek egy-egy mikuláscsomagot, hogy teljes legyen az öröm és a mosolyfakasztás. A csomaggyűjtésbe iskolák is beszálltak, de még szükségünk van támogatókra. Kérünk, hogy lehetőségeitekhez mérten járuljatok hozzá, hogy a csomagokat mind a hatszáz gyermek számára biztosítani tudjuk. Ezt vagy kész csomagokkal vagy pénzbeli adománnyal tudjátok elősegíteni. A pénzbeli adomány esetén a megjegyzés rovatban MIKULÁS szót írjátok be, köszönjük. 

Számlaszámunk: számlaszám (Budapest Bank): 10103173-64196600-01004007 

Köszönjük a közös felelősségvállalást, megerősítő válaszodat várva,

 

Barátsággal: 
Rózsa Mónika programigazgató


Roma Club Alapítvány
www.romaclub.hu
"