h i r d e t é s

Sok napsütéssel kezdődik a hét

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Sok napsütéssel kezdődik a hét

2015. szeptember 21. - 06:13
0 komment

 

Ma országszerte csak kevés felhő zavarhatja a sok napsütést, kellemes őszi idő várható.

A hét közepén egy érintő hidegfrontnak köszönhetően csapadékra is lehet számítani. Előreláthatóan a következő héten nem várható újra hőség - írja az idojaras.hu.

Részletes előrejelzés

Ma délelőtt már keleten is csak kevés felhő zavarhatja a sok napsütést, nyugaton derült ég lesz a jellemző. Csapadék nem lesz. Délután országszerte derült, csapadékmentes idő várható. Az élénk északnyugati szél mérséklődni fog. A hőmérséklet csúcsértékei 16, 21 fok között alakulnak.

Kedden a sok napsütés mellett csak kevés felhő lesz az égen. Csapadék nem várható. Mérsékelt lesz a délkeleti szél. Kora délután 18, 23 fok várható.

Szerdán kezdetben országszerte csak kevés felhő lesz az égen, majd nyugat felől megnövekszik a felhőzet. Az Alpokalján esőre, záporokra lehet számítani, másutt nem várható csapadék. Megerősödik az északnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 21, 26 fok között alakul.

Csütörtökön nyugat felől tovább vastagszik a felhőzet, változóan felhős, esős idő várható. Az északnyugati szél erős lesz. 18, 28 fokra melegszik a levegő.

Pénteken általában erősen felhős lesz az ég. Sokfelé esőre van kilátás. Erős lesz az északnyugati szél. 19, 24 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Szombaton országszerte erősen felhős, borult lesz az ég. Sokfelé kell esőre, záporokra számítani. Az északnyugati szél erős lesz. 18, 23 fokra számíthatunk.

Az időjárás emberi szervezetre gyakorolt hatásairól részletesen itt olvashat.

 

idojaras.hu


 

h i r d e t é s