h i r d e t é s

Stratégiai együttműködést kötött a Hiventures és az MVM

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Stratégiai együttműködést kötött a Hiventures és az MVM

2017. december 08. - 20:55

A Hiventures és az MVM Csoport inkubációs cége, a Smart Future Lab Zrt. között létrejött megállapodás értelmében a két cég a továbbiakban együttműködve dolgozik a jelen és a jövő innovatív elképzeléseinek megvalósításán. 

Illusztráció: pixabay.com

A Smart Future Lab Zrt (SFL) és a Hiventures között december 7-én aláírt partnerségi szerződés rögzíti, hogy az MVM Csoport inkubációs cége szakmai tudásával, tapasztalatával kapcsolatrendszere felhasználásával segíti azokat a közösen kiválasztott vállalkozásokat, melyeket a Hiventures tőkeinjekcióban részesít.

A közös munka célja, hogy az induló vállalkozások minél nagyobb arányban képesek legyenek teljesíteni az üzleti tervükben megfogalmazott mérföldköveket, és tovább tudjanak lépni a következő befektetési szakaszba.

Az együttműködés lehetőséget kínál mindkét fél számára, hogy kölcsönösen mutassanak be egymásnak inkubációs fázisú, befektetésre potenciálisan alkalmas startup projekteket, vállalkozásokat.

Az SFL jelentkezik azoknak a Hiventuresnél már regisztrált projekteknek a mentorálására, melyekkel a kooperációt szakmai tapasztalatára és nagyvállalati hátterére támaszkodva előnyös kimenetelűnek ítéli meg, egyúttal az alapkezelőnél támogatásra ajánlhat olyan, a tőkeprogramra még nem nevezett startupokat, amelyek részére pozitív befektetési döntés esetén inkubálási szolgáltatást biztosít.

A Hiventures kockázati tőketársaságként, valamint az MFB Csoport tagjaként Európai Uniós és saját forrásból, 57 milliárd forintnyi tőkével segíti a hazai innovatív vállalkozásokat és startupokat inkubációs, magvető és növekedési befektetési életszakaszokban.

Az MVM Csoport a társasággal vállalt együttműködés során hozzá kíván járulni a hazai vállalkozásalapítás ösztönzéséhez, startup közösség és piac edukálásához, a fiatal tehetségek kibontakozásához, valamint Magyarország hazai és nemzetközi versenyképességének növeléséhez. 

 


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s