h i r d e t é s

Szijjártó szerint Soros már a németeket is a magyarok ellen fordította

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Szijjártó szerint Soros már a németeket is a magyarok ellen fordította

2018. március 19. - 08:07

 

Van a paranoiának egy olyan foka, amit nem lehet egyszerűen valamiféle trauma következményének betudni. 

Szijjártó Péter, külgazdasági és külügyminiszter - Forrás: AFP/Sputnik/Alexei Danichev

Ilyenkor általában szakértő segítségét kérik a hozzátartozók, munkatársak, vagy bárki, akinek érdekében áll a szóban forgó személy mentális egészsége.

A messziről ugatás bajnoka ezúttal egy ultrakonzervatív tel-avivi laptól kér be egy állítólag bizonyítékértékű felvételt, amelyen elviekben arról van szó, hogy Soros György német cégeken keresztül akar nyomást gyakorolni Magyarországra.

„A magyar kormány hétfőn, a tel-avivi nagykövetségen keresztül hivatalosan fogja kérni a Jerusalem Post főszerkesztőjétől azt a hangfelvételt, ami bizonyítja, hogy a Soros-hálózat berlini szervezete azért lobbizik, hogy a német kormány magyarországi német cégeken keresztül gyakoroljon nyomást Magyarországra – jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter vasárnap Dunakeszin.

Szijjártó Péter elmondta, hogy az izraeli lap hangfelvételen alapuló cikke egyértelműen bizonyítja, a Soros-hálózat európai kormányokat akar egymásnak ugrasztani azért, hogy az illegális bevándorlók befogadását előmozdíthassa. Hozzátette, felháborítónak tartják, hogy azért járatják le Magyarországot, mert nem hajlandó illegális bevándorlókat befogadni.” /24.hu/

Meggyőződésünk továbbra is az, hogy a magyar munkahelyek kiszámíthatóságát véletlenül sem Soros fenyegeti sokkal inkább az a vezetésre tökéletesen alkalmatlan kormány, amelyik eddig sem tudott felmutatni egy épkézláb munkatörvénykönyvet.

Bárhogy is, érthető Szijjártó harciassága. Tudva azt, hogy a külügyminiszter szerepében tetszelgő hülyegyerek bár közel sem olyan bomlott elméjű, mint gazdája, de pont olyan hatalomvágyó, nem nehéz kitalálni, hogy miért támadja úgy egykori mecénását.

Soros pénzén fél évig lóghatott az Egyesült Államokban az akkor ígéretesnek tűnő Szijjártó Petike. Ennek tükrében arra kell gondolnunk, hogy emberünk épp úgy nem tudta teljesíteni mecénása elvárásait, mint sok társa, akik a Fideszben tevékenykednek.

Azonban azzal, hogy megértettük a Gyér külügyér indítékát, még nem oldottuk meg a problémát. Nagyon nem volna bölcs dolog minden szövetségesünknél ahamis ürügyekkel kihúzni a gyufát.


 

h i r d e t é s