h i r d e t é s

Többfelé esernyőre lehet szükség

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Többfelé esernyőre lehet szükség

2021. november 07. - 06:20

Nyirkosan indul a vasárnap, jönnek a felhők, hétfőn pedig még rosszabb lesz a helyzet...

Többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, de az északi megyékben és a déli határ közelében átmenetileg felszakadozhat a felhőzet. Többfelé előfordulhat változó intenzitású eső, zápor, délután átmenetileg kevesebb helyen eshet. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 14 fok között valószínű. Késő estére 3 és 9 fok közé hűl le a levegő.

hétfő felhős, borongós, több helyen esős, záporos idővel indul, majd délután kisebb eső már csak délen valószínű. Délután északnyugaton és helyenként északon már kisüt a nap. Az északi-északnyugati szél általában gyenge, mérsékelt marad. A minimumok 0-8, a maximumok 8-13 fok között alakulnak.

Orvosmeteorológia

Front nem lesz felettünk, de ennek ellenére a fokozottan érzékenyek körében migrén, fáradékonyság, dekoncentráltság, vérnyomás-ingadozás jelentkezhet. Felerősödhetnek az ízületi jellegű panaszok is a nyirkosabb, helyenként csapadékosabb idő hatására.
Az őszi időjárásra fokozottan érzékenyek körében jellemző lehet a fejfájás, ingerlékenység és a görcsös panaszok is.
A borongósabb idő miatt alacsonyabb lehet hő- és komfortérzetünk, lehangoltak, kedvtelenek lehetünk.
Könnyen megfázhatunk, ezért ajánlott a réteges öltözet.
Erősítsük immunrendszerünket, fogyasszunk minél több zöldséget, gyümölcsöt, figyeljünk a megfelelő vitamin-utánpótlásra!

idokep.hu / idojaras.hu / met.hu

Időjárással kapcsolatos képeiket és videóikat kérjük, küldjék el az [email protected] címre! Cikkeinkben, galériáinkban bemutatjuk őket.


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s