h i r d e t é s

Trump rendesen belelendült a munkába: egy csapással eltörölte a klímaváltozást

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Trump rendesen belelendült a munkába: egy csapással eltörölte a klímaváltozást

2017. január 21. - 07:08
0 komment

 

Donald Trump beiktatásának percében eltűnt a Fehér Ház weboldalának a klímaváltozással kapcsolatos aloldala – szúrta ki a Vice

TruTrump rendesen belelendült a munkába: egy csapással eltörölte a klímaváltozást

Donald Trump beiktatásának percében eltűnt a Fehér Ház weboldalának a klímaváltozással kapcsolatos aloldala – szúrta ki a Vice.

A ma már csak archív oldalon rengeteg információt lehetett olvasni a klímaváltozásról, illetve Barack Obama adminisztrációjának ez ellen tett lépéseiről. Az oldal maga azonban elérhetetlenné vált, ha szerencsések vagyunk, egy olyan oldal ugrik fel, amelyen fel lehet iratkozni a Fehér Ház levelezőlistájára.

Trumpék egyébként a weboldalon is átvették a hatalmat: a frissen beiktatott elnök programja olvasható a frissen átalakított oldal egyes menüpontjai alatt, igaz, ezek egyelőre nagyjából a kampányígéretekben merülnek ki. Ennek fényében érthető, hogy a klímaváltozás aloldal eltűnt, hiszen Trump már többször beszélt arról: szerinte a klímaváltozás nem létezik, csak a kínaiak találták ki, hogy az amerikai ipart versenyképességét rontsák. (HVG)

Kép forrása: businessinsider.com


 

h i r d e t é s