h i r d e t é s


Turbó magyarok, mélymagyarok és identitászavarok!

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Turbó magyarok, mélymagyarok és identitászavarok!

2018. január 22. - 10:02

 

Egység a mélymagyar szegénységben, üldözőkkel és üldözöttekkel, a gazemberségben senkinél nincs identitászavar!

Amit írt az egyik barátom a sváb felmenőiről és identitásának alakulásáról, őszinte és méltányos.

Vele ellentétben „színmagyar” faluban nőttem fel és a felmenőim között is csak magyarokról tudok, bár nem mindannyian voltak azonos egyházhoz, hithez tartozó emberek, tudomásom szerint.  

Ezért sem szeretek a magyarságommal hivalkodni, azt bármi téren hivatkozási alapnak (netán előjognak) tekinteni. Úgy érezném, hogy ilyesféle „magyarkodással” megbántanám azokat a honfitársaimat, akiknek a gyökerei más nemzetekhez kötődnek.

A magánéletben jól elviselem, érdeklődéssel figyelem, tiszteletben tartom, ha valaki nem magyar hagyományokat követ, ápol, képvisel szóban, öltözködésben vagy szokásokban. A közéletben is becsülöm a német, szlovák és más nemzetiségek képviselőinek a tevékenységét.

Azt is becsülöm, aki nemzetiségi identitását őrizve tölt be posztokat a magyar társadalomban.

Attól azonban beázik a hócipőm, ha egy hirtelen megmagyarosodott valaki ősi magyar álmokat vizionál és ő akarja diktálni, hogy mi kell a magyarnak most és a jövőben, kit fogadhat be az ország és kit nem.

Azt a megfigyelésemet osztom meg, hogy többek között a Jobbikban parádézó turbó magyarok között elég sok és sok is volt a nemzetiségi származású turbó magyar.

Herr Staudt tegnap még német nemzetiségi képviselő volt, később nagyon magyar honatya, „pan” Janiczák tegnap még lengyel kisebbségi képviselő, mélymagyar magyar polgármester, Zázrivecz felveszi a nagypapa nevét és magyar megváltóvá válik.

A párttársai: Lehmann, Sneider, Volner, Pasztorniczky, Nunkovics, Mihálnidecz, Mirkóczi ... és folytatható a tősgyökeres magyar ősökre utaló névsor.

Sváb „szerszámmal is lehet „magyar” gyereket nemzeni, szerb anyától!

Egészen a szerencsétlen Lenhardtig, aki 2000-ben visszanémetesíti a nevét, 2003-ban meg sváb „szerszámmal” magyar gyerekek nemzéséről szónokolt, miközben hitet tesz, hogy gyökeresen meg kell változtatni a magyar társadalmat.

Erre mondtam, hogy inkább ne tegye! Ne várjon a véres kard körbehordozására, fabrikáljon inkább csak társasjátékot és sváb szorgalommal neveljen az ő Fatiméjével magyar gyerekeket. Abból nagy baj nem lehet.

Lenhardt Balázs intelligenciájára vall a társasjáték orientáció. Egyszerre csak – politikailag megfogalmazhatatlanul, azt ismerte föl, hogy a magyar parlament tevékenysége nem egyéb, mint szerepjáték.

Ez szellemes, mélyen igaz megállapítás, becsülöm az igyekezetét, hogy ennek a derék Lénárd–Lenhardt hol sváb, hol magyar ex-politikusnak valami morális pelenkát próbáltak a meztelen seggére kötni, de abban tévedtek, hogy az úrról szóló rövid jellemrajz karaktergyilkosság lenne.

Ez tárgyilag és fogalmilag is kizárt, mivel éppen arra próbáltam rámutatni, hogy az úrnak nincs karaktere (jelleme). Egyébként sok más jó tulajdonsággal rendelkezik, egyebek mellett játékkészítéssel foglalkozik, ami sokkal jobban áll neki, mint a magyar jövő megváltása.

Címkék: 

 

h i r d e t é s

betöltés..