h i r d e t é s


Urak, papok dölyfét ím eleget tűrtük…

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Urak, papok dölyfét ím eleget tűrtük…

2018. január 17. - 11:56

 

Néhány tételt igyekezetem felállítani, hogy világos legyen, miért halmozzák a papok, keresztényi lelkiismeretükkel a mások vagyonát?

  • Első változat az, hogy nem szabad a dolgozó munkásnál hagyni vagyonkáját, bérét és jószágát, mert esetleg vagyonos lesz és még a gyerekeit is fel tudja nevelni, ily módon a Pokolvárr rájuk is. Mert szegényeké a Mennyek Országa.
  • Akinek van valamije, magához veszi az Egyház, nemes küldetésének tudatában, amolyan túlvilágra szóló jótékonykodás, biztosítás, a szegények kerüljék el a Pokol Tüzét!
  • A nemes keresztény, egyház fiak valahonnan megszimatolták, hogy a Mennyek Országa nem is olyan „kóser” hely, inkább a Pokol, amire vágynak! Ehhez azonban elengedhetetlen a földi létben, a szegények kifosztása!
  • A negyedik változat, ami szintén rendelkezik némi tapasztalati megalapozottsággal, hogy egyszerűen hazudnak a „bárányoknak” a nemzeti érzelmű egyházi „pásztorok”.
  • Nem elképzelhetetlen, hogy a papok, egyházak törekvése találkozik az elsötétített össznépi, nemzeti hittel, hogy a mennyek ország számukra épült a túlvilágon, a Jóisten finanszírozásával.
  • Következésképpen maradjon nyugodtan a nép szegénységben, tudatlanságban, mert a mennybemenetele itt kezdődik, a földi nyomorúságban!

Így lehetősége van az embernek, hogy kitapinthassa a világi állam és az egyházi, keresztény tanítások hamis tudatépítését. Persze nem maguknak, hanem a népnek!

Most már az állam és az egyház: egy kutya! 


 

h i r d e t é s

betöltés..