h i r d e t é s

Vajna Timi megmentette Andy életét

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Vajna Timi megmentette Andy életét

2018. május 15. - 17:03

 

Andy Vajna örülhet, hogy ilyen talpraesett felesége van, ugyanis ha Timi nincs, komoly baja eshetett volna a filmproducernek. - írja az rcnews.hu.

Forrás: rcnews.hu

Vajna Timi igazi aggódós feleség, aki nagyon odafigyel arra, hogy szerelme a lehető legnagyobb biztonságban legyen. Szerencsére nem ijed meg a váratlan szituációkban sem, így többször megmentette már Andy Vajna életét is.

Andy nem szeret sapkát hordani, ezért állandóan ki van téve a napszúrás ártalmainak. Egyszerűen nem törődik ezzel! Többször előfordult már idén is, hogy sokat volt a napon, és emiatt nem érezte jól magát.

De ezzel így lett volna mindenki ebben a hőségben. Mostanában már nem engedem el otthonról sapka nélkül. Egyébként meg nem az a típus, aki órákig napozna, inkább az árnyékot szereti. Imádja ő is a mediterrán éghajlatot, de inkább megiszik egy jeges vizet a napernyő alatt, minthogy a napozóágyon feküdjön. Nem tud öt percnél tovább egy helyben maradni tétlenül

 – mesélte a Ripostnak Vajna Timi.

A fiatal feleséget ezúttal nagyon megijesztette férje, aki a kánikula ellenére sem vigyázott magára.

Nagyon ijesztő volt a helyzet, amikor Andynek hirtelen leesett a vércukra. Émelygett, az ájulás kerülgette, rosszul nézett ki. Szerencsére gyorsan kapcsoltam, és adtam neki egy cukorkát, amitől aztán javult az állapota. Sőt nemrég evés közben félrenyelte az ételt, amikor Heimlich-féle műfogással tudtam megmenteni az életét. Még a gimnáziumban részt vettem elsősegélynyújtó versenyeken, ekkor tanultam meg ezt a technikát

– tette hozzá Timi.

rcnews.hu


 

h i r d e t é s