h i r d e t é s

Videó készült az utasok öröméről, miután leszállítottak egy tüntetőt a repülőről

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Videó készült az utasok öröméről, miután leszállítottak egy tüntetőt a repülőről

2021. január 13. - 07:38

 

Az egyik amerikai járat utasairól készült egy felvétel, melyen látszik ahogyan kitörő örömmel fogadják egy, a Capitolium ostromán résztvevő tüntető leszállítását a gépről.

A kép illusztráció! - Forrás: pixabay.com

A videón, mely a TikTokon jelent meg, egy ismeretlen nő próbál a gép belseje felé haladni, ám kiderül, hogy tiltólistán szerepel. A nőt a tüntetésen való részvétellel és az arra való felbujtással vádolják, valószínűleg azon tüntetők egyike, akik szerdán betörtek a Capitoliumba.

A felvételen hallatszik, ahogy az utasok azt mondogatják, “szálljon le a repülőgépről” miközben a nő a folyosón sétál, aki azzal védekezik, hogy “vannak jogai” és megilleti őt a “szólásszabadság”.

@tjspencerjacques

more Trump supporters getting kicked off Delta as no fly terrorist. #noflylist #magaterrorists

original sound - TJ THE FOOTBALL PROPHET

Több utas jelezte a nőnek, hogy elítélik a tüntetésen való részvételét, valamint egy férfi azt is elmondja a felvételen, hogy korábban látták, amint a nő egy másik repüléstől eltiltott korábbi tüntetőt vigasztal.

A tüntetők tiltólistáját annak érdekében hozták létre, hogy megakadályozzák a Trump-hívők visszatérését Washington D.C.-be, akik nagy valószínűséggel újabb tüntetést szerveznek a beiktatási ceremónia környékén.

Az UNILAD azt írja, a közösségi médiában terjedő felhívások alapján az amerikai hatóságok arra számítanak, a Capitolium épületének ostroma után a tüntetők január 17-én tervezik megtartani a következő demonstrációt. (liner.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s