h i r d e t é s

Zoltán alsónadrágjában drogot találtak a mosonmagyaróvári rendőrök

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Zoltán alsónadrágjában drogot találtak a mosonmagyaróvári rendőrök

2019. február 23. - 12:38

 

A járőrök a városban igazoltatták a sofőrt, aki jogosítvány nélkül vezetett, majd a rendőrségen a kábítószer is előkerült.

Ezt a zacskót rejtette Zoltán alsónadrágja - Forrás: police.hu

A járőrök egy gépjármű vezetőjét igazoltatták Mosonmagyaróvár belterületén péntek este. A sofőr - D. Zoltán 23 éves mezőcsáti lakos - felszólításra a vezetői engedélyét nem tudta átadni, mivel azzal nem rendelkezett. Az ellenőrzés során a gépkocsi vezetője a rendőrök által feltett kérdésekre összefüggéstelenül válaszolt, láthatóan ideges állapotban volt, ezért átvizsgálták az autóját, ahol a rádió mögött két darab fecskendőt találtak. 

D. Zoltán a helyszínen elismerte a kábítószer fogyasztását, ezért előállították a rendőrkapitányságra, majd a ruházatát is átvizsgálták. Ennek során az intézkedők a férfi alsónadrágjában, egy nejlon zacskóban további kábítószergyanús kristályos szerkezetű anyagot találtak, amit lefoglaltak.

A 23 éves mezőcsáti férfival szemben drogtesztet alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, ezért a nyomozók kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, míg az engedély nélküli járművezetés miatt szabálysértési eljárást indítottak ellene - olvasható a police.hu-n szombaton. (kisalfold.hu)


 

h i r d e t é s