h i r d e t é s

2,5 millió beoltott! Győzelem! Siker! Felelőtlenség, átverés!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

2,5 millió beoltott! Győzelem! Siker! Felelőtlenség, átverés!

2021. április 07. - 06:43

 

A 2,5 millió beoltott vitán felüli szervezési siker, bárki bármit is mond, mert emögött, széleskörű logisztikai rendszereknek kell működni, összehangoltan, ráadásul az egészségügy területén, ami halmozottan érzékeny.

Orbán Viktor bejelenti a nyitást - Forrás: Orbán Viktor Facebook oldala

Orbán Viktor átnyomta azt, amit ígért meg amit akart, hogy a foci EB-t megtarthassa.

Ezekre a számokra nyit Magyarország:


Napi új megfertőződések száma Magyarországon - Forrás: Johns Hopkins Egyetem

Azonban ma új napra ébredtünk, van 2,5 millió oltottunk, aki úgy érzi visszakapta szabadságát, az életét. Mától mindent szabad. Igaz ezt nem mondta senki, de az érzés ott van a tömegekben, enni akarnak, inni, ölelkezni találkozni, kirándulni, na meg bármit, mert úgy érzik már lehet.

Pedig nekünk nem 2,5 millió védett, hanem védtelen emberünk van, akik most kitódulnak és találkozni fognak a valósággal, és a coviddal.

A cikk írója pontosan 16 napja találkozott a szputnyik vakcinával az oltóközpontban és vele együtt a covid brit változatával, négy nap hiányzik az életéből, a fájdalomból, gyötrelemből az óra állásából nem emlékszik semmire, 5 kilót fogyott, izmai petyhüdtek, egy emelet megmászása komoly sport teljesítmény lett.

Pedig azt hitte kezdődik a szabadsága a felszabadulása.

Emberek!

Használják az eszüket, fiatalok ne adjátok az egészségeteket, hülye el és beképzelt dolgokra, hagyjátok a maszkotokat, fogjátok vissza magatokat még legalább három hétig, hogy a kórházak ne omoljanak be ettől a feleslegesen és értelmetlenül jött szabadságtól.
Én már meg vagyok, oltott is és nagyjából gyógyult is, tudom mit és miért üzenek.
Kár lenne értetek, akár egyért is közületek!


 

Kommentek

h i r d e t é s