h i r d e t é s

4 ütős minta gyerekágyneműre

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

4 ütős minta gyerekágyneműre

2021. szeptember 15. - 10:02

A gyerekágyneműk kiválasztásakor egyrészt a kicsi érdeklődési körét, kedvenc meséjét vagy állatát kell figyelembe venni. Másrészt viszont az ágynemű minőségét, méretét, valamint a szoba stílusát és színeit is szoktuk nézni.

Forrás: gyerek-agynemu.hu

Íme öt gyerek-és ifjúsági ágynemű, amelyek között mindenki számára ott lapul a tökéletes.

Mesefigurás gyerekágyneműk, Bing nyuszival és társaival

Bing nyuszi és Peppa malac, valamint a többi, ovisok által közkedvelt figura tekint vissza ránk a kedves, bájos mesefigurás ágyneműszetteken. Ezek a bőrbarát, kellemes tapintású pamutból készült, antiallergén ágyneműk nagyon szép grafikai kidolgozással, igényes mintával készülnek.

A kedvenc mesefigurák jelenléte a gyerekszobában minden kicsire megnyugtatóan hat. Bing nyuszi, Mancs őrjárat, Peppa malac, valamint a Láng és a szuperverdák azok az ovisoknak készült mesék, amelyek a legnépszerűbbek között szerepelnek.

Ezek a minták előszeretettel köszönnek vissza az ovis hátizsákokon, pizsamákon, pólókon és persze a törölközőkön és ágyneműkön is.

Állatos ágynemű minden korosztálynak

Az állatminta az ágyneműn lehet szépen rajzolt, bájos grafika, de fotóhű minta is jellemezheti. Lehet könyörgő szemekkel néző bernáthegyi, pöttyös ágynemű dalmatával vagy a mezőn vágtató vadló, esetleg doromboló kiscica. A fiúk persze inkább a dinoszauruszokat, oroszlánokat és támadó cápákat részesítik előnyben, ezért ezeknél az állatoknál minél élethűbb a grafika, annál menőbb az ágynemű.

A Gyerek-ágynemű gyermekágyneműi vidám mintákkal, érdekes állatokkal, hangulatos színekkel díszítik a gyerekszobát.

Vintage hangulatú ifjúsági ágynemű

Az ifjúsági ágyneműk a legtöbb esetben felnőtt méretűek, egyszemélyes kivitelben, kamaszoknak tervezett mintával. Egy bájos lányszobában igazi vintage hangulatot teremt például egy levendulás, élethű grafikával díszített ifjúsági ágynemű. Esetleg egy provence-i életkép, biciklivel és macskaköves utcával? Borostyánnal borított ódon kastély fala, esetleg toszkán táj cédrusokkal? Mi más kellhet még egy álmodozó kamaszlány szobájába?

Egy hasonló ifjúsági ágyneműhöz szép, visszafogott mintájú, pasztellszínű ágytakaró és néhány hangulatos díszpárna dukál. Ne feledkezzünk meg a csillagos éjszakát idéző fényfüzérekről sem.