h i r d e t é s

5 tipp, hogy megtaláld a párod!

Olvasási idő
5perc
Eddig olvastam

5 tipp, hogy megtaláld a párod!

2015. január 26. - 01:00
0 komment

 

loveis.jpg

Az ismerkedés kemény dió. Van aki hisz a szórakozóhelyekben, van aki azt mondja, hogy ott kizárt.

Van aki a munkahelyi környezetre esküszik, mások szerint csak barátokon keresztül lehet megismerni valakit. Van aki egyenesen odamegy hozzád az utcán és kezdeményez.

Van akinek fogalma sincs arról, hogy hol fogja végre megtalálni a párját. Az egyetlen dolog ami mindenkiben közös, az az, hogy nem könnyű ismerkedni, különösen ha nagyon (nagyon-nagyon) tetszik valaki. Ez férfiakra és nőkre egyaránt igaz. Lássunk 5 tippet amivel közelebb kerülhetünk ahhoz, hogy végre annak a bizonyos valakinek a közelébe kerülhessünk!

1. Cselekvés

Férfiak:

A nők elvárják és értékelik a kezdeményezést. Bizony a mi kultúránkban ez a férfiak feladata. A további pontokban fogunk látni konkrétumokat, az első és legfontosabb amit tudatosítanunk kell magunkban az a cselekvés, a kezdeményezés fontossága. Aki nem cselekszik az nem jut el sehova, ez igaz az üzleti életre, a zöldségtermesztésre és a csajozásra egyaránt.

Akár így, akár úgy, de cselekedj! Akkor is cselekedned kell, ha semmilyen jelzést nem kaptál. Ha tetszik akkor lépned kell. Férfi vagy, vállald a kockázatot! Lépj! Szólítsd meg, szedd össze a bátorságot és menj oda hozzá! Akár egy szórakozóhelyen, akár bármilyen más fórumon, de kezdeményezz.

Nők:

Tény és való, a kezdeményezés a férfiak dolga. Viszont vannak speciális szituációk amikor a hölgyek is kezdeményezhetnek. Ismerjük fel ezeket a helyzeteket. Legyünk igazi nők, cselekedjünk, kezdeményezzünk nagyon diszkréten és elegánsan. Nagyon finoman hívjuk fel magunkra a figyelmet.

Ha egy pasi tetszik akkor számtalan módja van annak, hogy a nőiességünket maximálisan megőrizve, finoman jelezzük, hogy bizony jó lenne ha lépne. Ha nem találjuk meg a módját, hogy finom jelzést adjunk akkor nem fogjuk megismerni. Nem várhatjuk el a férfiaktól, hogy bármiféle, legalább egy egészen halovány jelzés nélkül a totális bizonytalanságban lépjenek.

2. Add meg az esélyt önmagadnak és a másiknak!

Férfiak

Ha kaptál egy diszkrét jelzést egy nőtől akkor kutya kötelességed megtisztelni azzal, hogy megpróbálsz megismerkedni vele. Beszélgess vele, add meg az esélyét annak, hogy megismerd legalább annyira, amennyire egy pár perces beszélgetés során meg lehet ismerni valakit. Ki tudja, lehet, hogy életed nőjéről van szó, tudnod kell, hogy ez senkinek sincs a homlokára írva!

Nők

A férfiak sokszor kétségbeesetten próbálkoznak, ezt tiszteletben kell tartanod. Ha egy pasi már vette a bátorságot és a fáradtságot, hogy minden félelmét lekűzdve odament hozzád vagy bármilyen más formában kezdeményezett akkor tiszteld meg azzal, hogy legalább meghallgatod. Lekoptatni egy pasit csípőből nem ér! Hacsak nem egy borzasztó ellenszenves és rosszarcú valaki akkor igenis meg kell hallgatnod.

Hiába vagy éppen a legjobb barátnőiddel együtt akiket régóta nem láttál, add meg neki azt a minimális tiszteletet, hogy szánsz rá legalább 3 percet, mondja el amit el akar. Ki tudja, lehet, hogy az első rossz benyomás ellenére humoros, jó fej, izgalmas személyiség.

3. Ragadj meg minden lehetőséget!

Mindkét nem:

A társkeresés bizony munka! Ki mondta, hogy ez könnyű? Ki mondta, hogy majd csak úgy szembejön? Te tényleg azt hiszed, hogy az élet egy tündérmeseTe tényleg azt hiszed, hogy az élet igazságos? Te tényleg azt hiszed, hogy minden majd csak úgy az öledbe hull? Te tényleg azt hiszed, hogy van gondviselés és majd belédszalad a Deák téren álmaid párja?

Cselekedj, ragadj meg minden lehetőséget! Nem kell a hét 6 napján hülyére innod magad szórakozóhelyeken, de legalább minden héten egyetlen alkalommal menj emberek közé és légy nyitott! Nem hiszel az online társkeresésben? Rosszul teszed! Több millió ember találta meg életreszóló párját online! Regisztrálj legalább egy társkereső oldalon, vedd a fáradtságot, töltsd ki a profilod és nyitottan várd a megkereséseket, ha férfi vagy akkor pedig aktívan írj átgondolt, kultúrált üzeneteket a nőknek! Ügyelj a helyesírásra és a stílusra!

Nem hiszel az offline társkereső szolgáltatásokban? Rosszul teszed! Szintén sok millió ember talál társat évente ezeken a szolgáltatásokon keresztül! Ragadd meg ezt a lehetőséget is, szánd rá a pénzt és használd ezeket a szolgálatásokat is. Elhívtak egy házibuliba de nincs kedved elmenni? Nagyon rosszul teszed! A szociális lehetőségeidet maximálisan ki kell használnod! Menj el, légy nyitott és ne várj semmit az egésztől! Előbb vagy utóbb ott lesz egy különleges valaki aki véletlenül leönt pezsgővel.

4. Hallgass meg másokat és tanulj!

Mindkét nem:

Azért vagyunk emberek, hogy folyamatosan információkat gyűjtsünk amik nem csak átfolynak az idegrendszerünkön hanem tudatosodnak és megmaradnak, cselekvéssé alakulnak amikor a lehetőség adott! Hallgass meg másokat, tanulj mások társkeresési hibáiból és sikereiből! Hallgasd meg a szüleidet, figyelj az idősebb generációra, kérdezz és tanulj! Hiába volt az egy más világ, akkor is ugyan olyan emberek éltek a Föld hátán mint most, sokat lehet ebből tanulni!

Hallgasd meg a barátaidat, hallgasd meg azokat akiknek van párja és bizony azokat is akiknek éppen nincs és szeretnének! Ezekből mind-mind nagyon sokat lehet tanulni! Hol sikerült megismerkedniük? Milyen volt a szituáció részleteiben? Utóbb visszagondolgva miért sikerült jól vagy éppen miért sikerült rosszul a párkapcsolat és az első találkozó?

5. Ne várd a párod!

Férfiak:

Egy férfinak a homlokára van írva ha be akar csajozni. Hidd el, a nőknek egészen különleges szenzoraik vannak amikkel automatikusan megérzik ha egy pasi egyedül érzi magát és nagyon meg akar ismerkedni valakivel. Folytsd el magadban ezt az érzést! Ne akarj becsajozi! Minél inkább akarod, annál kevésbé fog sikerülni! Légy férfi, tanuld meg leplezni a céljaidat és legfőképp az érzéseideit! Ne mutasd ki, hogy szükséged van a másikra! Egy kapcsolaton belül ezt már megteheted, sőt, egy komoly kapcsolatban ki is kell mondanod és mutatnod, bizonyítanod, hogy nagyon fontos számodra a másik, de a megismerkedéskor ezt nem teheted meg.

Sok százezer év evolúciós termékei vagyunk. A nők ugyan olyan ösztönlények mint a férfiak! Ezt tudatosan kell kihasználnod! Minden tiszteletem a nőké, de tény, hogy ösztönösen az a pasi kelti fel az érdeklődésüket aki már foglalt, hiszen ez azt jelenti, hogy egy másik nő már megszavazta neki a bizalmat, már bizonyított, hogy van benne valami érdekes! Úgy kell egyedülállónak lenned, hogy fejben foglalt vagy! Elemezd a viselkedésed és a környezetedhez való viszonyulásod, milyen voltál akkor amikor volt barátnőd? Pontosan úgy kell viselkedned akkor amikor egyedül vagy! 

Nők:

A férfiak, ahogy Ti is tisztelt nők, ösztönlények! Lássuk mire tanította az evolúció a férfiakat. Egyetlen dolog fontos a férfiaknak a nők terén ez pedig az elérhetetlenség! Légy megközelíthetetlen és nehezen megszerezhető. Ennek ugyanis az az üzenete, hogy már van valaki aki megszerzett magának mert értékes vagy mint ember és mint nő! Legyél titokzatos és kiszámíthatatlan. Mindemellett viszont ha nem adsz nagyon diszkrét és kétértelmű jelzéseket akkor sosem fogsz tudni megismerni egy jó pasit!

A társkeresés vadászat, senkinek sem izgalmas egy olyan vad ami betegesen húzza a lábát és egyetlen ütéssel letaglózható! Húspiacon élünk, ez mindkét nemre igaz! De ennek ellenére emberek vagyunk és kultúráltan, izgalmasan, elegánsan és szépen keresünk társat! Szépek vagyunk és állatiasak egyszerre. Bíznod kell az életben, hinned kell abban, hogy megtalálod a párod.

Összefoglalásképp kétszer három dolog tehet minket sikeres társkeresőkké:

Tanulni-tanulni-tanulni! Tanulni önmagunktól és másoktól és bizony akár szakirodalomból! És ami még ennél is fontosabb: Cselekedni-cselekedni-cselekedni! Aki nem cselekszik az semmit, de semmit nem várhat a világtól! Ez nagyon nagy igazság ami mindkét nemre vonatkozik! Cselekedj! Sok sikert és nagyon sok boldgoságot kívánok mindenkinek!

 

 

Györfi András / ujkurir.blog.hu


 

h i r d e t é s