h i r d e t é s


A biztonságos közlekedést nem lehet elég korán kezdeni

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

A biztonságos közlekedést nem lehet elég korán kezdeni

2017. november 14. - 16:39

 

Tizedik éve támogatja a Magyar Suzuki Zrt. az Esztergomi Angyalkert Óvodát, amely éppen most ünnepli 145 éves fennállását. 

 A nagy múltú intézmény 2007 óta gondoskodik a gyár munkarendjéhez igazodva az ott dolgozók gyermekeiről. A jeles esemény alkalmából a Suzuki mint felelős autógyártó a közlekedésbiztonság jegyében interaktív játékokat és improvizációs programokat szervezett a kicsiknek.  

A Magyar Suzuki Zrt. és az Angyalkert Óvoda együttműködése nem új keletű. A cég 2007-től támogatja az intézményt, amely a gyár munkarendjéhez igazítva működését, külön Suzuki csoportokat szervezett, hogy a több műszakban dolgozó Suzuki munkatársak rugalmas időbeosztással el tudják helyezni gyermekeiket, míg tart munkaidejük.

A vállalat az évek alatt számos programmal és kezdeményezéssel támogatta az idén 145 esztendős óvodát. Mindezt annak érdekében teszi, hogy az intézmény munkatársai professzionális és befogadó környezetben nevelhessék a jövő generációit. 

A Magyar Suzuki Zrt. számára kiemelt befektetés az oktatás, szívügyünknek és kötelességünknek tekintjük segíteni ezt a területet. Cégünk több oktatási intézményt is támogat, elsősorban olyan szakiskolákat, amelyek a hazai szakembergárdánk utánpótlását szolgálják.

De természetesen ugyanilyen fontosnak tartjuk, hogy a gyermekek tanításának első és ezáltal meghatározó lépcsőfokaként szolgáló intézmény színvonalas működéséhez is hozzájáruljunk. Mindemellett úgy véljük, a biztonságos közlekedést nem lehet elég korán elkezdeni.

Többek között ezért készítettünk közlekedésbiztonsággal kapcsolatos programot Esztergom e nagy múltú óvodájával

 – mondta Ruska Viktória, a vállalat kommunikációs vezetője.

Így az ünnepség keretében a vállalat a felelős és biztonságos közlekedés alapjainak elsajátítását segítő színes programokat szervezett a kicsiknek. Az ovisok improvizatív előadáson és játékokon keresztül tanulhatták meg a helyes közlekedés alapvető szabályait, hogyan vigyázzanak útközben magukra és társaikra egyaránt. 

A helyi közösségek elkötelezett támogatójaként, a Magyar Suzuki Zrt. tovább folytatja együttműködését az Angyalkert Óvodával. 


 

h i r d e t é s

betöltés..