h i r d e t é s

A Borkai videó és ami mögötte van

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

A Borkai videó és ami mögötte van

2021. szeptember 02. - 09:21

Czeglédi Csaba osztott meg újabb információkat a Borkai-botrány hátteréről.

Kubatov Gábor és Fekete Gábor - Forrás: Dr. Czeglédy Csaba Facebook oldala

A képen Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója (balra) látható baráti légkörben azzal a Fekete Gáborral, aki az ügyészség szerint megszervezte, hogy egy prostituált felvételeket készítsen Borkai Zsolt és barátai szokásos adriai jachtos szexpartijáról.

A 2018 májusban készült videofelvételek létezéséről személyesen Kubatov tájékoztatta Borkait 2018 őszén.

Egy évvel korábban, hogy a felvételek nyilvánosságra kerültek volna, és hónapokkal azelőtt, hogy Borkait először megzsarolták.

A zsarolást szintén Fekete Gábor intézte az ügyészség szerint. Társaival

12 millió forintot zsebeltek be Borkaiéktól.

(Kérdés persze, hogy Borkainak honnan volt erre pénze.)

Meggyőződésem, hogy a Borkai és Rákosfalvy elleni akciót maga a Fidesz rendelte meg.

Akit érdekel az ügy háttere, idemásolom Dezső András oknyomozó újságíró tényfeltáró cikkeinek idevonatkozó részét (komemntbe a linket is beírom):

"Ha tudni nem is, sejteni azért sejtette Borkai Zsolt, hogy egy évvel az önkormányzati választás előtt, 2018 őszén miért akar vele egy biztonságos helyen találkozni Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója. Kubatov kérését, hogy a győri polgármester keressen a városban egy "megbízható, biztonságos helyet", Molnár Ágnes tolmácsolta neki. Ha valamit akartak Pestről, azt általában a Sopronban élő Molnáron keresztül üzenték meg, aki országgyűlési képviselő, és a Fidesz regionális igazgatójaként közvetlenül az országos pártigazgató, Kubatov alatt áll a hierarchiában.

A polgármester a városházától negyedórányi autóútra lévő Gyirmótra, a 83-as út mentén, az Aranyhal étterembe beszélte meg a találkozót. Egy olyan időpontra, amikor tudta, az étterem még üres lesz, így anélkül találkozhat Kubatovval, hogy annak híre menne a városban, ahol amúgy nem sok mindent lehet titokban tartani. A találkozó nem tartott tovább 3-4 percnél, és inkább a pártigazgató beszélt.

Kubatov a fideszes vezetésű város ekkor még teljhatalmú urának számító Borkai tudomására hozta, hogy van egy videó, amin ő és városszerte ismert barátai láthatók, amint egy hajón szexelnek. Kubatov arról is beszélt, hogy az önkormányzati választási kampányban valószínűleg előkerül majd a felvétel.

DE EZ MAGÁNÜGY, SEM BORKAI POLITIKAI KARRIERJÉRE, SEM A FIDESZRE NEM JELENT VESZÉLYT – MAGYARÁZTA KUBATOV A KISSÉ FESZÜLT LÉGKÖRBEN ZAJLÓ TALÁLKOZÓN, és ezzel a polgármester értésére hozta azt is, hogy az ügyet neki kell valahogyan rendeznie.

Amikor Borkai elhagyta az éttermet, legfeljebb csak azon csodálkozhatott, hogy a Fidesz felső köre honnan tud a felvétel létezéséről, hiszen ő erről nem beszélt nekik. Sőt, Borkai Kubatovtól tudta meg, hogy videófelvétel is létezik – a polgármester addig csak fotókat látott az adriai orgiáról. A buliról, amiről akkor még nem tudta, hogy bő egy évvel később bele fog bukni." - írja Czeglédy Csaba a Facebookon


Kommentelne? Kattintson ide!