h i r d e t é s

A CBRE elindította új Client Care ágazatát

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

A CBRE elindította új Client Care ágazatát

2019. március 26. - 13:36

 

Az új szemléletmód innovatív és egyedülálló megoldást kínál a helyi és a regionális ügyfelek számára.

Illusztráció: pixabay.com

A világ vezető ingatlanbefektetési és -tanácsadást nyújtó vállalata, a CBRE a magyar piacon is bevezette Client Care szolgáltatását, melynek célkitűzése, hogy a különböző üzletágak közötti szinergiák által hatékonyabban tudjanak ügyfeleik elképzeléseinek megfelelni. Ezen szemléletmód útra indításával a CBRE komplex és innovatív szolgáltatást nyújt jelenlegi és leendő üzleti partnereinek. Az új irányvonalat Varga Judit MRICS vezeti, aki korábban 11 évig irányította a CBRE Tanácsadás és Tranzakció-menedzsment |Irodák magyarországi divízióját. 

A CBRE megközelítésében az ügyfélkapcsolatokon van a hangsúly, hiszen a szolgáltatások optimalizálásával és a digitális alkalmazások bevonásával teljesebb, egyedülálló megoldásokat tudnak a piaci ügyfeleik számára kínálni. 

A CBRE a piaci kihívásokra reagálva mindig ügyfélreszabott megoldásokat kínált és továbbra is ezt kívánja nyújtani ügyfeleinek. Mostantól a piacon egyedülálló módon közelítjük meg üzleti partnereinket, hiszen minél több üzletág együttműködése vezet a legjobb minőségű szolgáltatáshoz, és ez a komplexitás, amit üzletfeleink egyre inkább igényelnek.

 - mondta Varga Judit MRICS.

A Client Care egy olyan megközelítési mód, ami egyértelműen arról szól, hogyan tudjuk ügyfeleinket segíteni és támogatni, hogy még inkább a saját üzleti tevékenységük sikerére összpontosíthassanak, a CBRE széles szolgáltatás-palettájának igénybevételével.

- mondta a frissen kinevezett igazgató. 

Az egyedülálló megoldás ügyfélközpontúvá és gördülékennyé teszi az üzleti folyamatokat mind regionális, mind helyi szinten, hiszen az új divízió Lengyelországban és Csehországban már sikeresen működik. 


 

h i r d e t é s