h i r d e t é s

A csillámporok világa

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

A csillámporok világa

2020. március 17. - 09:57

 

Ahogy minden, ami csillog, úgy a csillámporok is reneszánszukat élik napjainkban. Ezért a műkörmösök alapanyag készletéből sem hiányozhatnak a csillámok, hiszen azok ismét nagyon népszerűek a vendégek körében. A csillámporok sokféle színben és formában kaphatóak már, így valóban minden igényt képesek kielégíteni.

Körömdíszítés

Bár sokan inkább a diszkrét stílust, letisztult formákat és visszafogott színeket részesítik előnyben, ha a körmükről van szó, sokan szívesen bevállalnak erősebb árnyalatokat és feltűnőbb mintákat, megbolondítva egy kis csillogással. Ez utóbbi némi csillámporral könnyedén megoldható. 

A csillámporokon túl a körmöket még olyan díszítő elemekkel lehet feldobni, mint a strasszkövek, a körömmatricák, a tört kagylók, a cukorpor vagy épp a szórógyöngy. Számos lehetőség áll tehát a műkörmösök rendelkezésére ahhoz, hogy egy igazán vagány, feltűnő és díszes körmöt készítsenek el vendégeik részére.

Csillámporok

A StudioFlash webáruházának csillámpor kínálata számos kiváló termékből áll. Többféle tükörpor, csillagpor, gyémántpor valamint aurora por közül lehet választani. Ha mindez még nem adna elegendő csillogást, gyönyörű színű díszítő pelyhek is kaphatóak, amelyek tökéletesen alkalmasak felületi díszítésre is. 

A fényporok finomszemcsés, fantasztikus csillogást eredményező, akár még körömlakkra is alkalmazható díszítő elemek. 

A csillagpor felhasználhatósága is többféle lehet, hiszen felületi díszítésként használható körömlakkra, zselére és gél lakkra egyaránt. Alkalmazása rendkívül egyszerű, és igazán különleges hatást biztosít.

Felhasználhatóság tekintetében a gyémántporok a csillámportól nem sokban különböznek. Éppolyan könnyű dolgozni és bánni velük, valamint hasonlóan látványos az eredmény is.

A fixmentes felületre alkalmazható aurora tükörporokkal is lélegzetelállító hatás érhető el, egy igazán szikrázó manikűr készíthető el vele.

Tanfolyamok

A StudioFlash nem csak műköröm alapanyagok széles választékát kínálja, hanem különféle tanfolyamokkal is várja az érdeklődőket. A műkörmös kurzuson megismerkedhetsz a műkörömépítés elméleti és gyakorlati oldalával, míg a szalon díszítő tanfolyamon pedig elsajátíthatod az egyszerű, de mégis gyorsan elkészíthető és látványos minták felvitelének trükkjeit.

A tanfolyamok mindegyike gyakorlatorientált, hiszen az oktatás célja, hogy mindenki magabiztosan alkalmazhassa az elsajátított technikákat, majd a mindennapokban a munkája során.

Egy kis csillogás sosem árt. Vannak, akik szeretik a feltűnőbb és díszesebb körmöket, mások pedig inkább a visszafogottabb stílus mellett teszik le a voksukat. A csillámporok alkalmazásával mindkét igényt könnyedén ki lehet elégíteni, csak megfelelően kell bánni az arányokkal.


 

h i r d e t é s