h i r d e t é s

A Fanta kiszínezi a hétköznapokat

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

A Fanta kiszínezi a hétköznapokat

2018. szeptember 17. - 14:25

 

- Megérkeztek a csokis, kókuszos és málnás Fanta Instamixek –

Ki mondta, hogy az ősszel együtt elkezdődnek a szürke hétköznapok? Idén szeptemberben igazi szín- és ízbombával robban be a Fanta: megérkezett az Instamix három izgalmas változatban, így elkészíthetjük az ízlésünknek megfelelő, egyedi üdítőnket. 

Csokoládés, kókuszos vagy málnás narancs; idén ezekkel az ízekkel kísérletezhetünk a szeptember közepén érkező Fanta Instamixek jóvoltából. A recept nagyon egyszerű: egy fél literes Fanta narancsba beleöntjük az Instamixek egyikét és kész is az új csokis, kókuszos vagy málnás üdítőital. 

Magyarországon először tavaly találkozhattunk az Instamixszel áfonya, meggy és görögdinnye verziókban. A termék népszerűsége miatt idén ősszel még különlegesebb ízekkel dobhatjuk fel az üdítőt. Az előző évhez képest szintén újdonság, hogy a Fanta narancs receptúrája is megújult: a Coca-Cola vállalat globális kalóriacsökkentési törekvéseivel összhangban most már alacsonyabb cukortartalommal segíti a termék fogyasztóit cukorbevitelük mérséklésében.

A Fanta évek óta alkalmaz újszerű megoldásokat, ennek egyik fő pillére a Fanta Elnöki Főnökség életre hívása, ahol népszerű influencerekkel együttműködve - köztük a slammer Bánki Benivel és a beauty vlogger Ditkével - még közvetlenebb kapcsolatba kerülnek a millenniumi generációval a közösségi csatornáikon.

A Fanta Instamix szeptember közepétől elérhető országszerte a készletek erejéig. 


 

h i r d e t é s