h i r d e t é s

A Fidesz célja az önálló Budapest felszámolása

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

A Fidesz célja az önálló Budapest felszámolása

2018. május 24. - 19:30

 

Az Orbán-kormány az elmúlt években az elengedhetetlen budapesti fejlesztéseket folyamatosan hátráltatta, miközben százmilliárdokat szórt el felesleges látványberuházásokra. 

Forrás: vaaju.com

A Fidesz célja az önkormányzatok kiüresítése, ezért egyre több forrást vontak meg Budapesttől is. A magyar főváros hazánk GDP-jének 37 százalékát termeli meg, mégsem hagyják, hogy Budapest saját maga dönthessen a fejlesztési források sorsáról. 

A Liberálisok szerint Fürjes Balázs kinevezésével a kormány hivatalosan is elismerte, hogy meg akarja kerülni a budapestieket, ki akarják hagyni a fővárosiakat a Budapest jövőjéről szóló döntésekből. A Orbán-kormány százmilliárdokat szórt el stadionépítésekre, és további milliárdokat költ arra, hogy saját magát a várba költöztesse.

Mindeközben a szükséges közlekedési fejlesztéseknek folyamatosan keresztbe tesznek, az állami tulajdonban álló kórházak és iskolák lesújtó állapotáról pedig tudomást sem vesznek.

Az új kormányzati struktúrából világosan látszik, hogy a Fidesz az életminőséget javító fejlesztések helyett továbbra is a sportberuházásokat erőltetné a fővárosban egy újabb olimpiai pályázat érdekében. A Liberálisok szerint a fővárossal kapcsolatos döntéseket Budapesten kell meghozni, és csak olyan beruházásokat szabad elindítani, amelyek a város valódi fejlődését szolgálják.

Magyar Liberális Párt - Liberálisok


 

h i r d e t é s