h i r d e t é s

A Fidesz legújabb vicce – Gyurcsányék beengednék a migránsokat

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

A Fidesz legújabb vicce – Gyurcsányék beengednék a migránsokat

2019. augusztus 31. - 08:48

A kormánypárt kezd kifogyni az adukból. Kétszer egymás után Sorost mégse húzhatják ki a cilinderből, mert közönség, mármint a magyar nép tűréshatára is – bár ez nem megerősített állítás – véges. És ki tudja, mikor jön el a pillanat, amikor valakinek végképp tele lesz a kalucsnija a Fidesz süketelésével.

Halász János, Fidesz-szóvivő - Forrás: pecsma.hu

Igaz, ellenzéki körökben ez a pillanat már évekkel ezelőtt elérkezett, de mivel mi nem számítunk abban a NER-ben, ami jelenleg kitölti Magyarország területét. Halász Jánosnak sincs sok egyéb dolga, mint szokott kamut ismételgetni. Külön erre a célra mindig lehet találni néhány lelkes bértapsolót.

Teljesen egyedi hangulatú sajtótájékoztatón számolt be róla Halász János, fideszes frakcióvezető-helyettes, hogy kampányt indít a párt, mert mindenkinek joga van tudni, hogy „Gyurcsányék lebontanák a kerítést, és beengednék a migránsokat”.

A performansz - a zaklatott tempó, az ügyefogyott hangsúlyozás és az ideges papírnézegetés miatt - leginkább egy középiskolai szavalóverseny középdöntőjéhez hasonlított, ami kicsit azért is furcsa, mert Halász a Fidesz egyik legrutinosabb sajtótájékoztató-szakértője, és a feladott címszavak sem lehettek számára ismeretlenek.

Ami a tartalmat illeti:

  • Gyurcsányék lebontanák a kerítést és beengednék a migránsokat.
  • A magyar embereknek tudniuk kell Gyurcsányék terveiről.
  • Gyurcsányné.
  • Nem akarják, hogy Brüsszel egyetlen fillért is fizessen a határvédelemért.
  • Magyarország ellen áskálódik.
  • Bevándorláspárti baloldal.
  • Migránskvóta.
  • Soros.

Ahogy az a 444 cikkéből is világosan kiderül, a trükk egyre inkább ósdi, és minél erőszakosabban igyekeznek elhitetni, hogy a fekete az fehér, a felettünk köröző vészmadarak továbbra is fekete felleget képeznek, de mindez nem számít.

Másfelől egyet kell értenünk az ügyeletes sátánnal, hiszen Gyurcsány egyértelműen kijelentette: „Hülyék vagytok, a franc se akarja lebontani a kerítést!”

Először is a tyúkól ketrecnek is vicc kerítés senkit nem tart vissza semmitől. Másfelől és ez a legfontosabb, ami pénzt túlárazásokkal beleöltek, nem szerezzük vissza azzal, hogy elbontunk egy – nem mellesleg – tárgyi bizonyítékot.

Kapcsolódó cikkek: 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s

Clicky