h i r d e t é s

A Google-n rákeresett a bankrablásra, azután el is ment kirabolni egyet

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

A Google-n rákeresett a bankrablásra, azután el is ment kirabolni egyet

2017. október 12. - 06:46

 

A floridai William Johnsonnak nagyon kellett egy kis pénz, és hát a bankrablás tűnt a legegyszerűbb megoldásnak, de a huszonhat éves férfinak fogalma sem volt, hogy kell csinálni az ilyesmit. - írja az Index

Forrás: index.hu

Szóval inkább beírta a Google-be: "hogyan kell bankot rabolni", olvasgatott egy kicsit, meggyőzte magát, hogy ez neki is menne, aztán belevágott. A Fox13 híre szerint először egy Wells Fargo Bankot nézett ki magának, de totál elbizonytalanodott, amikor belépve meglátta, hogy a bankpénztáros egy nagyobb darab férfi. Így végül egy másik fiókban csapott le Largóban október 5-én reggel, és úgy csinált mindent, ahogy olvasta a neten: közölte a pénztárossal, hogy fegyver van nála, és pénzt akar. Kapott is valamennyit, aztán elmenekült a helyszínről, viszont nem sokkal később elfogták egy hotelban. 

Johnson addigra elköltötte a pénz egy részét: lakbérre és drogokra, de azt bevallotta a rendőröknek, hogy már újabb akciót tervezgetett. 

Amúgy ha valaki angolul beírja a Google-ba, hogyan kell bankot rabolni, akkor tényleg bőven talál tanácsokat: itt például egy csomó hasznos fórumposzt van, hányszor érdemes terepszemlét tartani, milyen öltözetben kell menni és így tovább.  


 

h i r d e t é s