h i r d e t é s

A Grammy-gálát is beárnyékolta Kobe Bryant halála

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

A Grammy-gálát is beárnyékolta Kobe Bryant halála

2020. január 27. - 12:39

 

A rangos díjkiosztó eseményt éppen a helikopterbalesetben életét vesztő sztárkosaras csapatának Los Angeles-i stadionjában tartották.  - írja a nepszava.hu.

Forrás: nlcafe.hu

Tragikus felhangot adott Kobe Bryant kosárlabdasztár halála az idei, 62. Grammy-díjkiosztó gálának, amelynek helyi idő szerint vasárnap este Los Angelesben a Staples stadion - Bryant csapatának, a Los Angeles Lakersnek otthona - adott otthont.

Bryant pár órával korábban helikopter-balesetben vesztette életét, és az amerikai zenei szakma legrangosabb díjátadójának elején emlékének szólt minden.

Összesen 84 Grammyt osztottak ki, de csupán tízet a gálán, a többit már előre odaítélték. Az év dala díjat Billie Eilish énekes kapta Bad Guy (Rosszfiú) című számért.

A további díjazottakat közül Lizzo, a rythm and blues műfaj énekesnője hármat is elnyert, köztük a legjobb városi kortárs lemezért járót (címe: Cuz I Love You - Mer' szeretlek) és a legjobb egyéni pop előadásét. A 18 éves Billie Eilish pop albumáért kapott Grammyt, a When We All Fall Asleep, Where Do We Go? (Mikor mind elalszunk, hol járunk?) című lemezért.

A countrymuzsika-rapper Lil Nas X Billy és Ray Cyrus country énekes nyerte a legjobb zenei videóért, az Old Town Road (Öreg városi út) címűért járó Grammyt.

A néhai Nipsey Hussle posztumusz Grammyt kapott, mint legjobb rapper. Beyoncé kapott egy újabb Grammyt, így már 24 van neki, Lady Gaga ezúttal kettőt is átvehetett

- írja az MTI.

nepszava.hu


 

Kommentek

h i r d e t é s