h i r d e t é s

A hatékony munkavégzés alapja: az irodai PC

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

A hatékony munkavégzés alapja: az irodai PC

2021. június 14. - 10:00

Ugye Ön is szeretné a munkáját hatékonyan végezni az irodai PC-jén? Ha vezető egy cégnél, vagy Ön a cégvezető, akkor biztos vagyok benne, hogy fontos a hatékony munkavégzés. 

Forrás: pcbolt.eu

Viszont ezt sokan sajnos csak a munkavállalókra vetítve gondolják. Pedig épp ilyen fontos az is, hogy min kell dolgozzanak, mert ez nagyban befolyásolja a gyorsaságukat, a hatékonyságukat és nem kétséges, hogy a munkamoráljukat is. Fontos tehát, hogy milyen irodai PC kerül az asztalra. Épp ezért olvassa végig ezt a cikket, majd gondolja át, hogy az Ön cégénél ilyen gépek vannak, vagy ideje fejleszteni?

Ma már szinte minden munkavállaló használ irodai PC-t

A XX. században indult informatikai forradalom gyakorlatilag azóta is tart. Folyamatosan fejlesztenek a számítógépgyártók, így újabbnál újabb alkatrészek és perifériák kerülnek a piacra. Persze sok esetben a gamerek és játékfejlesztő cégek kiszolgálása a fő szempont, de ez magával vonzza a többi fejlesztést is.

Ezt a rohamos fejlődést pedig mindenképp érdemes kihasználnia minden vállalkozásnak. Legalábbis ott mindenképp, ahol folyik valamilyen irodai munkavégzés. És garantálom, hogy ma már a legkisebb cégeknél is van ilyen, így gyakorlatilag már minden vállalkozás érintett ebben.

Hatékonyság mindenek felett

Mi fán terem a hatékonyság a PCbolt.eu-nál kapható irodai PC esetén?

Először is ott van az irodai PC-k megbízhatósága. Olyan alkatrészek kerülnek bele ezekbe a számítógépekbe, melyek már bizonyítottak: csak megbízható gyártók termékei. Ez nem a kísérletezés helye. Itt nem kerül bele a legújabb alkatrész, amelyről még azt sem tudjuk, hogy 1 hétig bírja-e intenzív használat mellett.

Aztán ott a megfelelő sebesség. Nem csigalassú gépekről van szó, még ha nem is igazi erőművek. Ha Ön számítógépes játékokat szeretne játszani, akkor arra ott vannak a konzolok vagy a gamer PC-k. Az irodai PC-k viszont nem erre lettek összeállítva, viszont a munkavégzéshez elég gyorsak és erősek. Van bennük elég RAM és ha szükséges, SSD-vel is kérheti őket, így kimaxolva a gyorsaságukat.

A kényelem sem elhanyagolható

Egy munkavállaló hamar stresszessé válik, ha olyan negatív dolgok történnek vele a munkahelyén, amire nem lehet hatással. És épp az egyik ilyen a nem megfelelően működő számítógép. Bár ezt jelezheti a főnökének, de nem ő maga fogja eldönteni, hogy javítani, esetleg cserélni kell a régi asztali számítógépét.

Egy régi, lassú, fagyogató, elavult PC sok idegességre ad okot mindenki számára, aki használni szeretné. Egy munkavállaló hatékonyságán jelentősen tud rontani egy ilyen PC. Épp ezért, ha szeretné, hogy a munkavállalói kiegyensúlyozottak és egyben hatékonyabbak is legyenek, cserélje le a régi gépeit. Ez jelentősen meg fogja dobni a munkatársai komfortérzetét, kényelmi szintjét és még a munkamorálját is.

Ne hagyja, hogy a régi, elavult informatikai eszközök aláássák vállalkozása sikerességét!