h i r d e t é s

A hazudós fideszes szerint hiába kamuzik, akkor is igaza van

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

A hazudós fideszes szerint hiába kamuzik, akkor is igaza van

2016. január 04. - 17:38
0 komment

"A tények makacs dolgok, függetlenül attól, hogy a 444, a STOP vagy SB mit gondol, vagy ír" - írja Becsó Zsolt Nógrád megyei fideszes országgyűlési képviselő. 

Forrás: stop.hu

Ő volt az, aki megpróbálta ráhúzni a vizes lepedőt a salgótarjáni városvezetésre egy olyan képpel, ami Budapesten készült 3 éve.

"A szocialistákat az igazság mindig is zavarta. Zavarta őket egy humorba ágyazott kép, aminek a jelentéstartalma az érdekes és nem az, hogy hol készült és zavarta az, hogy nemcsak a karácsonyi vásár egy része, hanem a szilveszter is olyan volt, mint amikor kijárási tilalmat rendelnek el egy városban" - fejtegeti gondolatmenetét Becsó a Facebook-oldalán.

Az önmagát gyakran és lelkesen fényképezgető politikus úgy gondolja, hogy valamiféle szocialista ármány áldozatává vált, mivel többek között a 444 és mi is megírtuk, hogy be akarta csapni a választóit egy közlekedési táblákról készült képpel, amit a vezess.hu weboldal egy 2012-ben írt posztjából lopott.


Forrás: stop.hu

Döntsék el az olvasók az eredeti kiírás alapján, hogy Becsó Zsolt egy baloldali média-összeesküvés áldozatává vált, vagy csak egyszerűen meg akarta téveszteni a salgótarjániakat.

"Jelképes újévi humor (amit érdemes komolyan venni) 58 nappal a választások előtt az egyelőre még szocialista vezetésű Salgótarjánban. Káosz felsőfokon!" - ehhez tartozott a fotó az útépítésről. A képviselő tehát leírja, hogy 58 nappal a választások előtt és hozzáteszi, hogy Salgótarjánban. Ez annyit jelent, hogy hazudott, méghozzá duplán, ugyanis 2012-ben és Budapesten készítették a kaotikus helyzetet ábrázoló fotót. Szerinte az olvasónak egyértelmű volt, hogy absztrakt jelentéstartalmat kellene tulajdonítani az útzárnak, nem pedig azt gondolni rosszhiszeműen, hogy a fideszes honatya be akart volna csapni minket egy nem létező problémával.

Szerencse, hogy Becsó nem Pakson él, ugyanis akkor a csernobili atomerőmű felrobbant blokkjának fotójával is riogathatna minket, szigorúan a mai dátummal ellátva. Abban igazat adhatunk Becsó Zsoltnak, hogy írhat bármit a STOP, írhat bármit ő maga, ez a tényeken nem változtat...

 

stop.hu / Jabronka richárd


 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s