h i r d e t é s

A hősnő és a töltött pelus!

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

A hősnő és a töltött pelus!

2018. augusztus 24. - 08:33

A minap a kereskedelmi médiák arról adtak hírt, hogy Orbán Ráhel Horvátországi nyaralásából hazafele jövet búcsúzóul egy töltött pelenkával tisztelte meg a külföldi állam lakosságát, képet adva a magyar miniszterelnök családjának kulturális evolúciójáról.

A kormányzati média azonnal cáfolta a kereskedelmi médiák hazugságait, ékesen bizonyítva a közmédia felkészültségét, reakció idejét és hírei hitelességét.

Az M1 szerint egy Orbán Ráhel nevű nő a migránsok által eldobott pelenkát szedett össze. Na ettől teljesen megzavarodik a hírolvasó, mert a miniszterelnök lányát is így hívják, ráadásul a képen is ő látszik és az, hogy nem hozza, hanem viszi a töltött pelenkát. De hát ami a közmédiában elhangzik az a valóság és azt kell elfogadni.

Aki vitte az migráns az M1 szerint, tehát a miniszterelnök lányát és családját a mára már megbélyegző migráns kifejezéssel jellemezte a kormányzati média. Hát fogadjuk el ezt a jellemzést hitelesnek, ahogy az általuk közzé tett többi hírt is. De vajon ki lehet ez az Orbán Ráhel nevű hősnő aki az M1 híre alapján töltött pelenkát szedett össze a migránsok után? Nem tudjuk, de köszönet érte. Végül is mit képzelnek magukról ezek az iskolázatlan, dolgozni nem akaró, élősködő barbár tahók, hogy egy keresztény értékeit, hagyományait, kultúráját századok óta őrző országban úgy viselkednek, mint otthon a putriban. A kormányzati médiából tudjuk, hogy nekik ez a természetes hisz így élik életüket, nekünk pedig az hogy óvjuk a környezetünket, hazánk szuverenitását, a közvagyont, a keresztény kultúrát. Köszönjük tehát az Orbán Ráhel nevű hősnőnek - bárki is legyen az - hogy védi a kultúránkat.

Ebből is látszik, hogy nem halt még ki a kurázsi, a tisztesség és rendszeretet a magyarban. Vélhetően ott is ki volt írva valahol horvátul, hogy "Ha Horvátországba jössz tiszteletben kell tartanod a kultúránkat és nem dobálhatsz töltött pelenkát az út szélére!", de ezek a kulturálatlan barbárok vagy nem tudnak, vagy nem akarnak tudni horvátul, ezért hősnőnk harca a falkában töltött pelenkával támadó migráns hordák ellen külön megbecsülést érdemel. Ezek egyébként is tesznek a törvényekre, a lényeg hogy ők jól éljenek és ezért semmit se kelljen dolgozni, vagy tenni. Úgy közlekednek Európában, mint elefánt a porcelán boltban, harsogják szólamaikat a szabadságról, a megélhetésről, a családról miközben töltött pelenkákkal támadják mások kultúráját, környezetét.

Ha minden országnak meg lenne a maga Orbán Ráhel hősnője, akkor mindent a rend, a demokrácia és a mások tisztelete uralna a káosz, az elnyomás és a hazug propaganda helyett. Tehát ne foglalkozzon a kereskedelmi médiákban megjelenő hírekkel. Az igazságot a közmédiából tudhatja meg!

Vagy még sem?