fbpx A hosszú hétvége után berobbanhat a koronavírus-járvány | CIVILHETES

h i r d e t é s

A hosszú hétvége után berobbanhat a koronavírus-járvány

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

A hosszú hétvége után berobbanhat a koronavírus-járvány

2021. augusztus 21. - 07:27

 

Falus András immunológus szerint az augusztus 20-i ünnepségeket követően a delta variáns révén kezdetét veheti Magyarországon a negyedik járványhullám.

Forrás: EgészségKalauz

A Magyar Orvosi Kamara arra kérte az embereket a nyár folyamán, hogy maradjanak óvatosak, és hordjanak maszkot, valamint az oltási kampány gyorsítása mellett kampányoltak – írta az ATV hírportál.

Azt javasoljuk, hogy legyenek mobil oltópontok, a hátrányos helyzetű lakosság közelébe kell vinni az oltást. Ezeken a helyeken mindenképpen az egydózisú oltás lenne a szerencsésebb, mert akkor ezzel meg is oldódik a probléma egy oltással” – mondta Lénárd Rita, a MOK alelnöke.

Falus András immunológus szerint a hosszú hétvége után a delta variáns robbanásszerűen terjedhet, amire bizonyíték, hogy hiába mondtunk „good bye”-t a vírusnak, az esetszámok exponenciálisan növekedhetnek:

Néhány, vagy néhány tucat ember egész biztosan hordozza magában a indiai variánst, ezt a deltának nevezett variánst. És hát a szörnyű az, hogy robbanásszerűen terjedhet.” (liner.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s