h i r d e t é s

A jedi lovagok is Ajkán táboroznak

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

A jedi lovagok is Ajkán táboroznak

2019. június 30. - 12:08

 

Ajkán is vannak jedi lovagok, akik úgy élnek, mint bármely más fiatal. A létükről akkor szereztünk tudomást, amikor kiderült, hogy a civil házban tartják a táborukat június utolsó hetében. 

Forrás: Ajkai Szó

Az izgalmas kalandnak egyre több követője van, derült ki a táborozók létszámából, tavaly nyolcan voltak, az idén kilencen. Takács Leventétől, a táborozók egyikétől megtudtuk, a Robinson táborban is sok időt töltöttek. Egy jedi sportos életmódot folytat, ugyanis nem autóval vitették ki magukat, hanem kigyalogoltak, vagy rollerrel, gördeszkával mentek. A tábor nem a pihenésről szólt, ugyanis minden nap más izgalmas feladat várta őket. 

A Robinson tanyán egyik nap térkép segítségével könyveket kellett keresniük, amelyekben titkos írással idézeteket rejtettek el. Máskor telefonnal forgattak és raktak össze kisfilmet tetszőleges témában, majd az akadályversenyen a puzzle kirakós mellett nyulat is meg kellett fogniuk, ami mindenkinek sikerült ugyan, de nem volt mindegy, mikor. 

A játék ha vérre ugyan nem, de pontokra ment. Jártak a strandon is, ahova fénykard helyett fürdőruhát vittek. Egyik éjszaka a táborban aludtak volna, de alvás helyett fénykardozással töltötték az idő egy részét, az ugyanis sötétben mutat a legjobban. 

Jót játszottak, miközben beleélhették magukat kedvenc mesehőseik szerepébe. (ÖS)

Címkék: 

 

h i r d e t é s