h i r d e t é s

„A jó művész másol, a nagy pedig lop”

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

„A jó művész másol, a nagy pedig lop”

2019. augusztus 09. - 08:43

 

Hernádi Ádámról még korai megmondani, hogy „jó művész-e vagy nagy”, de az biztos, hogy nem tagadja meg a Fideszt, mert, hogy lopnak. Még csak polgármesterjelölt, de már lop.

"9 kérdés Esztergomért" - Forrás: igom.hu

Ötletet, figyelmet, programot, kampányelemet bármit, amivel a népszerűségét növelni tudja. Mondhatnám, hogy nem sportszerű, de ez kit érdekel ebben az országban? Taposs át mindenkin, közben használd ki a „magyar leleményt”, orozz, szerezz – akár okosba’ is. Ez a magyar közéletre is igaz.

Nem az első kampány, amelyben részt veszek és sajnos nem az első eset, amikor a Fidesz lop. A NER kompatibilis igom.hu-n olvasom, hogy Hernádi Ádám konzultációra hívja az esztergomiakat, amelyet a fideszes narratíva „együttgondolkodás”nak nevez. A szokásos csomagolásban érkezik majd az anonim kérdőív minden esztergominak a postaládájába, amelyet az arra fogékonyak hasonló módon küldhetnek vissza a pártnak, mint ahogy a nagyon sikeres nemzeti konzultációkat.

Milyen érdekes, hogy  a Fidesznek is kilenc kérdése lesz az esztergomiakhoz, pontosan annyi, mint a Cserép János vezette Szeretgom Egyesületnek. Ezek szerint a Szeretgom kérdőíve eljutott a Fideszhez is - ezúton is gratulálok az aktivistáknak, jól végzik a munkájukat!


A Szeretgom Egyesület kilenc kérdéses, anonim kérdőíve

Az alábbi kérdések pedig még inkább elgondolkoztatnak:

  • Hányadik ciklusára készül Esztergomban a Fidesz?
  • Mi a célja a Fidesznek a kérdőívvel?
  • Miután Meggyes Tamás óta csak a Fidesz dönt minden kérdésben és probléma megoldásáról Esztergomban, nem tudják maguktól, hogy mik a problémák?

 

Picassohoz kötjük a címben szereplő idézetet, de nem tőle ered (itt az idézet eredete – a szerk.)


 

h i r d e t é s