fbpx A jogosítványhoz nem jár IQ | CIVILHETES

h i r d e t é s

A jogosítványhoz nem jár IQ

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

A jogosítványhoz nem jár IQ

2016. augusztus 18. - 11:39
0 komment

 

Rendszeresen beparkolnak a háziorvosi szolgálat számára fenntartott parkolóhelyre az esztergomi piacon (Simor János utca - arany János utca kereszteződése).

Ez az a tábla, amelyet sok autós lazán kezel Esztergomban.

A rendőrség, a közterületfelügyelet, a piacfelügyelő, a polgárőrség és a parkolóőrök sem tesznek semmit az ügyben. A parkolóhelyekkel kapcsolatban az önkormányzat is hibázott.

A tábla egyértelműen fogalmaz,

"Simor János utcai háziorvosi szolgálat részére 2×"

ennél kisebb betűkkel már nem lehetett volna kiírni. Mondjuk én azt sem értem, miért nem csavaroztak a tábla alá egy kiegészítő táblát, ahogy az máshol szokás. De ez Esztergom, úgyhogy ezen most nem akadok fenn.

A mai pofátlan parkoló rokkant igazolvánnyl parkol szabálytalanul -  nyilván nem a szeme rokkant. Természetesen az igazolvány fényképes része nem látható, így felmerül a kérdés, hogy jogosan használja-e?

Láthatóan a dupla sárga vonal is értelmezési nehézséget okoz a szürke Opel gazdájának. Ahogy a múltkor, most is jár a pofátlan jelző!

Ahogy a szabályokkal, úgy azzal sem foglalkozik az autós, hogy legalább visszatolasson a csíkig, így talán a háziorvos is beparkolhatna az őt illető egyik helyére.

Lapunk úgy tudja, hogy a háziorvosi szolgálat számára fenntartott két darab parkolóhelyért a körzet háziorvosa fizetett, bár azt egy szakmai mulasztás miatt elfelejtette az önkormányzat bejegyezni.


 

Kommentek

h i r d e t é s