h i r d e t é s

A jóság nem kerül pénzbe - Ételosztás Debrecenben

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

A jóság nem kerül pénzbe - Ételosztás Debrecenben

2020. június 25. - 14:47

A Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete, a hónap utolsó vasárnapján Debrecenben, a Petőfi térre ismét vendégségbe hívja, a városban élő szegényeket, a közmunkából tengődő családokat, a magukra maradt kisnyugdíjasokat, a fedél nélkül élő felebarátainkat. 

Az ingyenes ételosztáson egy tál meleg ebéddel, friss kenyérrel várunk minden rászoruló honfitársunkat. Anyagi lehetőségeink sajnos végesek, így 150 embertársunkat tudunk vendégül látni.

Az ételosztás ideje: 2020. június 28 /vasárnap/, 11.00-12.00 között
Helye: Debrecen, Petőfi tér

Miután még mindig a szigorú egészségügyi szabályok betartására kell ügyelnünk,, ezért kizárólag zárt ételes dobozban osztjuk az ebédet melyet helyben nem lehet elfogyasztani! Aki teheti maszkot, vagy sálat helyezzen az arcára és 1,5 méter távolságot is kérjük betartani.
Kézfertőtlenítési lehetőséget a helyszínen biztosítunk! Kérjük, a saját érdekében mindenki tartsa be az operatív törzs előírásait.

Aki szeretne bármilyen módon hozzájárulni a rászorultak megvendégeléséhez, hétfőtől-péntekig, 09.00-16.00 óra között az alábbi telefonszámokon jelezheti: 52/ 476 405, vagy 20/ 460 32 53. /Ezen a számon hét minden napján elérhetőek vagyunk./

Átutalással: Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete számlaszáma : Polgári Bank ZRT 612 00261-11059802.
Kísérőszöveg: Ételosztás - 2020

Elérhetőek vagyunk a közösségi oldalon is >>

Az adományokat az ételosztás napján is jó szívvel várunk. Aki segíteni szeretne, június 28.-án, 10.30-tól megtalál bennünket Debrecenben, a Petőfi téren, az aluljáró előtti területen. / Elsősorban tartós élelmiszert kérünk, tekintettel a járványügyi előírásokra./

Az egyesület tagjai számára meghatározóak Ferenc pápa gondolatai:
"A jogtalanság a szegénység perverz gyökere. A szegények kiáltása minden nappal erősödik, mégis minden nappal kevésbé hallatszik."

Tudjuk, csepp a tengerben amit immár több mint nyolc éve teszünk, de talán enélkül a cseppek nélkül, sekélyebb lenne a tenger.

 

Debrecen, 2020. június 25.

Tisztelettel

Szabó Zoltánné
az egyesület alelnöke