h i r d e t é s

A K&H lett Magyarország legjobb bankja 2019-ben

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

A K&H lett Magyarország legjobb bankja 2019-ben

2019. július 11. - 13:57

 

A K&H kapta a „Magyarország legjobb bankja 2019” elismerést, az Euromoney pénzügyi folyóirat Kiválósági Díját. 

Forrás: MTI

A pénzintézet által negyedik alkalommal elnyert nemzetközi elismerést tegnap este adták át Londonban. 

A K&H nyerte a „Magyarország legjobb bankja 2019” Kiválósági Díjat (Awards for Excellence 2019), az idén 50 éves fennállását ünneplő Euromoney nemzetközi pénzügyi magazintól. A nyerteseket több mint 1000 pénzintézet pályázatából választották ki világszerte, a legmagasabb szintű szolgáltatás, innováció és ügyféltámogatás alapján. 

A K&H minden munkatársa nevében büszke vagyok a Magyarország legjobb bankja díjra, és szeretném megköszönni ügyfeleink folyamatos bizalmát és hűségét.

A díj számunkra a kiváló teljesítmény, a példamutató újítások, valamint a háztartások, a kisvállalkozások, a vállalatok és az önkormányzatok finanszírozásán keresztül a magyar gazdaságot támogató tevékenységünk elismerése.

A díj egyúttal visszaigazolja 4000 munkatársunk kimagasló munkáját és kiemelkedő ügyfélkiszolgálását, így méltán lehetnek büszkék az elismerésre

 - tájékoztatott David Moucheron, a K&H Csoport vezérigazgatója a díj kapcsán. 

A K&H a jövőben is kiemelt figyelmet fordít ügyfelei legmagasabb szintű kiszolgálására, valamint a digitális átalakulás folytatására annak érdekében, hogy még egyszerűbb és gördülékenyebb banki és biztosítási szolgáltatásokat nyújthasson. 


 

h i r d e t é s