h i r d e t é s

A legjobb magas derekú női nadrág, amelyet ezen a nyáron vásárolhat

Olvasási idő
3perc
Eddig olvastam

A legjobb magas derekú női nadrág, amelyet ezen a nyáron vásárolhat

2021. június 22. - 15:21

 

Napjainkban a női nadrágok rendkívül széles választékban kaphatók. A trend folyamatosan változik, így minden évben vannak olyan modellek, amelyekért a nők odáig vannak.

Idén ilyen közkedveltségnek örvendenek a magas derekú nadrágok is. Az ilyen stílusú nadrágok nem csak a sportos viseletet, hanem a street wear megjelenést is lehetővé teszik, hiszen nem csak fitnesz nadrágok, melegítő sportnadrágok, leggingsszek készülnek magasított derékkal, hanem farmerek is, a hölgyek nagy - nagy örömére. Ezúttal a magas derekú nadrágok között szemezgettünk a Bolf kínálatában! Mutatjuk is, hogy melyik nadrágot hogyan és mivel viselhetünk, kombinálhatunk.

Kényelmes öltözék még az edzőteremben is

A nők nagyon kedvelik a magas derekú leggingsszeket, fitnesz nadrágokat és ennek több oka is. Egy ilyen nadrág mindenféle mozgást lehetővé tesz, anélkül, hogy a hölgyeknek aggódniuk kellene, hogy egy-egy pillanatra fedetlen marad bármely testrészük. Egy ilyen leggingsben öröm a mozgás, jó tartást biztosít, ott takar, ahol éppen kell, kicsit leszorítja a pocakot és nagyon rugalmas, amely valóban lehetővé teszi, hogy minden feladatsort maximálisan végre tudjunk hajtani anélkül, hogy aggódnunk keljen a nadrág miatt. Alapvetően a leggingset nem javasolják rövid derekú női felsőkkel, de az edzőterem más. Edzés közben még jól is jön, ha fedetlen a has, így bátran viselhetünk egy crop topot, egy hosszú ujjú sport felsőt, amelynek rövidebb a dereka. A Bolf kínálatában több ilyen típusú nadrággal is találkozhatunk. A saját ízlésünknek megfelelően eldönthetjük, hogy egyszínű – Bolf YW06037 – leggings mellett döntünk, amely állítható erős gumírozott övrésszel rendelkezik, vagy egy más stílusú, egy oldalán dekoratív csíkozással ellátott magas derekú leggingset – Bolf YW 06008 – választunk. Melynek a derékrészét megkötővel állíthatjuk.

A magas derekú nadrágok otthon is nagy kényelmet biztosítanak. Mindenki az ízlése és a stílusa szerint el is döntheti, hogy leggingset, vagy melegítőnadrágot választ, amelyhez csak egy laza pólót vesz fel és már élvezheti is a nadrág nyújtotta örömeket. A Bolf kínálata széles, így magas derekú melegítőnadrágot is bepakolhatunk a virtuális kosarunkba.

Magas derekú nadrág street wear stílusban

Magas derekú nadrágok nem csupán sportoláshoz készülnek, hanem a tökéletes street wear stílus kialakítására is alkalmasak. Nyárra is tökéletes egy ilyen nadrág, főleg, ha egy kellemes pasztellszínben választunk nadrágot, mint amilyen a Bolf – HM002- ecrü színű női katonai nadrágja, amely nadrág szűkített tépőzáras lábszárral és két külső zsebbel rendelkezik. Remekül kombinálható nyári színekkel és öltözékkel. Ha a lazább stílust képviseljük, akkor egy fehér haspólót is választhatunk hozzá, amellyel nagyon jól mutat. Már csak egy fehér, vagy a póló színével harmonizáló sneakersre van szükségünk és már indulhatunk is a barátokkal a városi kiruccanásra.

A street wear stílust teszik lehetővé a magas derekú farmernadrágok is. Ha tényleg valami laza, divatos öltözékre vágysz és szereted a fiatalos lendületes stílust, akkor a Bolf – WL 1691 – égszínkék mom fit, magas derekú nadrágja jó választás lehet. A divatos koptatás és árnyékolás a nadrágon igazán trendivé varázsolhat. Ehhez a nadrághoz sem szükséges hosszabb inget vagy pólót húznod, viszont mind a pólóval, mind egy nőiesebb blúzzal, inggel, remek outfitet alakíthatsz ki magadnak. Mivel a nadrág szára felhajtható, így balerina cipővel, de egy kényelmes sportcipővel is kombinálhatod.

Magas derekú bőrnadrág merészeknek

Leggingsben sem mernek sokan otthonról kimozdulni, a bőrhatású leggings pedig sok nőkben kelt félelmet. Márpedig egy nagyon divatos és trendi ruhadarabról van szó. Igaz, valóban azoknak javasolt a viselése, akiket tökéletes alakkal áldott meg a sors és nem tartanak attól, hogy az utcán megbámulják őket. Merthogy egy ilyen nadrág kicsit kihívó, mégis tökéletesen nőies és elegáns külsőt érhetünk el a segítségével. Már csak egy színben és textúrában passzoló női blúzra, egy fekete magas sarkú női szandálra vagy bokacsizmára és egy szintén figyelemfelkeltő fülbevalóra van szükség és indulhatunk is a munkába vagy a nyáresti buliba.


 

Kommentek

h i r d e t é s

h i r d e t é s