h i r d e t é s


A Lehel téri templom befogadja a pesti menekülteket

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

A Lehel téri templom befogadja a pesti menekülteket

2017. október 17. - 19:13

 

Mivel november 4-től napi sok százezer utas fog átszállni a metrókról a pótlóbuszokra a Lehel téren éppen a mi templomunk mellett, úgy döntöttünk, hogy azt hétköznapokon is kinyitjuk és egész nap nyitva tartjuk - tájékoztatta az Indexet Monostori László plébániai kormányzó. - írja a 168ora.hu.

Forrás: budapestcity.org

Mivel november 4-től napi sok százezer utas fog átszállni a metrókról a pótlóbuszokra a Lehel téren éppen a mi templomunk mellett, úgy döntöttünk, hogy azt hétköznapokon is kinyitjuk és egész nap nyitva tartjuk - tájékoztatta az Indexet Monostori László plébániai kormányzó.

Mint elmondta, bárki betérhet, aki szeretne megpihenni, feltöltődni, nézelődni, elmélkedni, csendben lenni vagy egyszerűen csak leülni. Rossz időjárás vagy egy esetleges üzemzavar esetén is nyitva lesz a templom, igyekeznek ezzel a szerény gesztussal hozzájárulni a fővárosiak bosszúságának csökkentéséhez.

A belépés teljesen ingyenes. 

Mindenkit várunk. Tényleg mindenkit

– tette hozzá Monostori.

A hamarosan kezdődő metrófelújítás idején jókora zsúfoltságra és komoly késésekre számíthatnak a közösségi közlekedők.Az autósoknak se lesz könnyű életük, a Váci út kapacitása ugyanis harmadával csökken a pótlóbusz-sávok miatt. 

168ora.huh i r d e t é s

betöltés...

;