h i r d e t é s

A Magyar Jet-Ski Szövetség közleménye

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

A Magyar Jet-Ski Szövetség közleménye

2018. június 04. - 12:08

 

Hatalmas magyar sikerek a UIM jet-ski Világbajnokságon.

Forrás: jet-ski.hu

2018.06.02-03-án Olaszországban került megrendezésre a UIM Világbajnokság második futama, ahol az előző évhez hasonlóan a GP1 sorozat versenyek mellett GP2-GP3-GP4 kategóriákban világbajnoki címet szerezhettek a versenyzők.

A 22 éves Szabó Barnabás fantasztikus versenyzéssel Ski GP3 kategóriában világbajnoki aranyérmet szerzett, Sümegi Martin ugyanebben a kategóriában 4. helyezést ért el.
A Runabout GP1 királykategóriában Kasza György bronzérmet szerzett, így jelenleg a világbajnoki versenyben is a 3. helyen áll.

Gratulálunk minden magyar indulónak a kiváló eredményekhez.A versenyzőknek nem sok ideje marad a

pihenésre, mivel a hétvégén tovább folytatódik az Országos Bajnokság Leveleken, amely egyben a Visegrádi országok nemzetközi versenye is lesz. A háromnapos V4+ jet-ski Kupát a gyerekek slalom versenye indítja majd pénteken, majd őket követik a hétvégén a profi hazai és nemzetközi versenyzők. Az eseményre az előzetes nevezések alapján 12 nemzet versenyzői érkeznek.

Az versenyhétvégéről további információt a Magyar Jet-Ski Szövetség honlapján (www.jet-ski.hu) valamint a Szövetség facebookon találhatnak az érdeklődők.

Kiadó: Magyar Jet-Ski Szövetség (OS)


 

h i r d e t é s