h i r d e t é s


A nemzeti konzultáció hosszabbítását kérte Halász

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

A nemzeti konzultáció hosszabbítását kérte Halász

2017. november 24. - 07:51

 

Már majdnem leírtuk, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel, de annak tudatában, hogy mindeddig cirka 1,7 millióan küldték vissza a leginkább tanulságosnak mondható íveket, ez meglehetősen valószínűtlennek tűnik.

Halász János - Fotó: Konyhás István / vagy.hu

Megható, hogy mennyire érdeklődik a kormány az állampolgárok véleménye iránt, olyan hipotetikus kérdéseket illetően, mint amiket a sosem látott Soros-terv kapcsán fogalmaztak meg. Ugyanakkor más, valóban fontos kérdésekben csekély mértékben, de inkább egyáltalán nem tart számot véleményünkre.

Ugyan mi újdonságot mondhatnánk azzal az oktatással kapcsolatban, amelyik megérett az új alapokon való rekonstrukcióra? Vagy éppen az egészségügy drasztikus felzárkóztatása iránt igény felmérése. Ilyen apróságok nem érdeklik a Fideszt.

Sőt, hogy véletlenül se kelljen ilyen csip-csup ügyekkel foglalkozni, – ki más mint egy fideszes politikus – Halász János arra kérte a kormányt, hogy a konzultáció határidejét december 1-ig hosszabbítsa meg.

„Halász elismételte a Fidesz és a kormány által hangoztatott, mások által teljesen ellenőrizhetetlen adatot, miszerint még el sem érkezett a visszaküldési határidő, de már több mint 1,7 millióan küldték vissza a sorosozós nemzeti konzultációt. Ez pedig már most rekordnak számít, hiszen eddig egyik korábbi konzultáción sem vettek részt ilyen sokan (persze természetesen ezt sem tudja ellenőrizni a Fideszen és a kormányon kívül senki)” így a 444 cikke.

Különös dolog, ha egy kulcsfontosságú, a mindennapi életünket meghatározó kérdésről van szó, a kormány arra sem veszi a fáradságot, hogy legalább nyomorult közönségkutatást elvégezzen. Abban az esetben, amikor egy tisztán manipulatív szándékú akcióról van szó, akkor semmi se szent.

Egy dolog tudható biztosan, hogy ebből a konzultációból semmi érdemleges információt nem fogunk megtudni, csak amit eddig is tudhattunk. Más szóval újabb milliárdokat vágott ki az ablakon a kormány azzal az egyetlen céllal, hogy hülyére vegye választóit.h i r d e t é s

betöltés..

;