h i r d e t é s

A Pegasus veszélyei Orbánékra nézve

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

A Pegasus veszélyei Orbánékra nézve

2021. július 30. - 20:31

Attól hangos a média, hogy fasiszta módszerekkel leskelődnek a telefonunkon, lehallgatják magyar emberek telefonbeszélgetéseit. Mit tehet a választó a lehallgatások elkerülése érdekében? Pl. 2022-ben elmegy szavazni és tesz róla, hogy a hatalom közelébe se kerüljenek.

Sokan azért nem oltatták be magukat Covid ellen, mert elterjedt, hogy chipet fecskendeznek be az injekcióval és így akarják megfigyelni az embereket. Azt már nem mérlegelték a hír terjesztői, hogy izomba oltott chippel max a karjukat irányíthatja majd valami idegen erő, ami egy kiadós ebéd elfogyasztásakor valóban jelentős nehézséget okozhat. Nos ezek a chippes kedélyek megnyugodhatnak, mert a kormány sokkal egyszerűbb megoldást választott a megfigyelésre. A magántelefonok feltörésével és a Pegasus program telepítésével mindent látnak és hallanak azokról, akiket célpontnak jelölnek ki. 

Célpont pedig bárki lehet. Lehet pl. az Atomerőműbe beszállító egyik cég vezetője és családja, így nem kell NAV vizsgálattal fenyegetni ha nem adja át önként a cégét valamelyik fideszbérencnek, mert lesz kép és hangfelvétel sok mindenről, amivel fenyegetőzés helyett zsarolni lehet. Lehet célpont pl. egy olyan ügyész, aki olyan intézményben múlatja az idejét, ahol kiélheti beteges hajlamait különféle áldozatokon, mert a kép és hangfelvétellel lehet irányítani egy-egy ügy végső kimenetelét. De lehet célpont pl. Orbán, Rogán, vagy Gulyás is, hiszen nem tudhatják, hogy valamelyik titkosszolga mikor tekint bele a keresztényi erkölcsösnek nem nevezhető mindennapjaikba, estéikbe, vagy épp a hálószoba titkaikba. Ez esetben ha külföldi (pl. orosz) a megfigyelő, akkor veszélyt jelentenek egész társadalmunkra, mert zsarolhatóak, irányíthatóak lesznek, komoly nemzetbiztonsági kockázatot jelentve. Előfordulhat, mert bármelyik állam megvásárolhatja a megfigyelő programot. Jobb esetben hazai titkosszolga a megfigyelő, aki szorgalmasan mentve az anyagot készül a rablóbanda kormányváltás utáni elszámoltatására, mert ott sem mindenki agymosott fideszes.

Felmerül a kérdés, hogy mi van az EU meghatározó szereplőivel. Vajon ott is bepróbálkoztak és azért követel Macron teljes kivizsgálást Pegasus-ügyben? Vélhetően valami gyanússá vált Macron számára, mert lecserélte a telefonját. Azt, hogy meddig nyúlnak a lehallgatás, megfigyelés szálai, megbecsülni nem lehet, mert Orbánékon kívül senki nem ismeri a romlottságuk és gátlástalanságuk határait. 

Szóval ez senkinek nem jó. Aki ilyen fasiszta módszerekkel figyeli, vagy figyelteti a választókat, vagy politikai ellenfeleit, az annyi évet érdemel amennyi alatt még a cella ajtók is elkorrodálnak. Vagy bevadul a nép és elszámoltatja őket soron kívül, mint ahogy a románok megelégelték Ceausescu gazemberségeit és rövid úton véget vetettek a diktátori őrületnek. (Szekszárdi Tükör)


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s