h i r d e t é s

A Playboy Tv-t is veri Gattyán új csatornája

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

A Playboy Tv-t is veri Gattyán új csatornája

2015. március 21. - 10:16
0 komment

 

A Gattyán-birodalom ékkövének számító Jasmin.com elindította tévécsatornáját, a Jasmin Tv-t is, ami egyes vélemények szerint a Playboy Tv-t is kenterbe veri.

A milliárdos vállalkozó legsikeresebb terméke a Live Jasmine nevű oldal, amely lényegében egy közvetítőoldal, ahol meztelen modellek állhatnak webkamerás és chatkapcsolatban az ezért percdíjat fizető ügyfelekkel. Miután a szolgáltatásnak már több mint 20 millió felhasználója van naponta, a luxemburgi székhelyű Docler Holding elindította ennek tévé verzióját, amit szintén online lehet majd követni. Ha a Live Jasmine felhasználókat sikerül átkonvertálni, akkor az újonnan indult csatorna könnyedén maga mögé utasíthat több amerikai tartalomszolgáltatót is – adta hírül a CNBC.

Jocelyn Binder playboy-modell úgy nyilatkozott a csatornáról, hogy az nemcsak, hogy szexisebb, de klasszisokkal jobb is, mint a Playboy Tv. Amerikában a nagyobb cégek vezetői üdvözölték a csatorna indulását, a cég amerikai leányának vezetőjét, Sipocz Balázst pedig beválasztották egy exkluzív klubba, amely olyan innovatív és trendeket vizionáló vezetőket tömörít, mint a Facebook marketing vezetője, az Amazon, a Google, az Apple vezetőségének tagjai, vagy a dalai láma.

 

hvg.hu (Fotó: )


 

h i r d e t é s