h i r d e t é s

A Quaestor-károsultak flash mob keretében postázzák panaszuk Strasbourgba

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

A Quaestor-károsultak flash mob keretében postázzák panaszuk Strasbourgba

2017. május 22. - 17:46

 

A Quaestor-károsultak szövetsége nem adja fel, holnap, 2017. május 23-án, délután 14 órától, Budapesten, a Szabadság tér 7. szám alatti DHL irodánál tartják következő villámcsődületüket. - írják közleményükben.

Forrás: qkk.hu

805 napja nem hagyják,  hogy törvénytelenül, a törvények kijátszásával, vagy éppen e célból törvényeket alkotva az alapvető jogaikat elvonják, törvényesen szerzett vagyonunkat ellopják! Nem hagyják kisemmizni és nyomorba dönteni magukat! 

Követelik további 100 milliárd forintuk kifizetését!
Tiltakoznak a Duna City és más Quaestor vagyon einstandolása ellen!
Követelik, hogy Tarsoly Csaba kerüljön vissza a börtönbe!

Mivel a jelenlegi hazai jogi környezet nem tesziu lehetővé, hogy itthon elérjék céljukat, holnaptól Strasbourgban folytatják küzdelmük.

A végsőkig megküzdenek azért, hogy hozzájussanak az ellopott pénzükhöz. 

A Flashmob célja, hogy felhívják a figyelmet arra, hogy a Quaestor bedőlése óta eltelt 805 nap alatt sem történt meg a kártalanításuk, az ellopott 210 milliárd forintuknak csak a töredékét kapták vissza. 

A kártalanításuk fedezetéül szolgáló vagyon most is megvan, a követelések értékalapú rendezése most is lehetséges lenne. A károsultak nem közpénzt, hanem a saját pénzüket követelik vissza, mégpedig teljes egészében, mert annyi már most is nyilvánvaló, hogy itt nem egy egyszerű befektetési kockázat, hibás gazdálkodás következményeit kell elszenvednüik, hanem a legnagyobb magyar pénzügyi csalásét, egy összeesküvéséét, egy nyilvánvalóan összetett és szövevényes bűnelkövetéséét, amely előre kitervelten, tudatosan irányult a befektetők megkárosítására. 

 


 

Kommentek

h i r d e t é s