h i r d e t é s

A segg, nem engedte el a nyelvet, Orbán – Farkas Flórián!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

A segg, nem engedte el a nyelvet, Orbán – Farkas Flórián!

2016. február 17. - 10:00
0 komment

 

A Hagyó ügy ingatag lábakon áll az elsőfokú ítélet után, vajon a Farkas Flórián környezetében keletkezett ügyek mikor kerülnek a bíróság elé?

maszol.ro

Orbán személyes beosztottja Farkas Flórián, sőt, a kormánybiztosi kinevezésében az áll, hogy munkáját a miniszterelnök irányítja!

Orbán gondban van, mert ha Farkas bármiben érintetté válik, akkor ő is érintett.

Már pedig az uniós források szabálytalan felhasználása tekintetében példanélküli eset következett be, vissza kell vonni a 1,2 milliárdot szabálytalan felhasználás miatt.

Farkas Flórián nyelvének tapadó ereje évtizedeket átívelt, különleges képessége volt, hogy két funkciót látott el, tapadás a hatalomhoz és láthatatlan barlangos járatain keresztül pénzt szívott!

Nagyobb roma áruló még nem született az országban, mert ő népét nem csak átvágta, hanem vélhetően meg is lopta, vagy felügyelete alatt meglophatták.

Szállította Orbánnak, Kubatov rendszerén keresztül a roma szavazatokat. (ebből lehet sajtóper lesz, de attól még igaz)

Farkas Flóriánban annyi empátia volt a roma honfitársaival kapcsolatban, mint a krokodilnak a gnúval szemben, igaz a krokodil ösztönből cselekszik, Farkas tudatosan. A romák sorsa az elmúlt 25 évben rohamosan romlott, miközben a Fidesz közeli roma vezetők egy része, hihetetlen jólétbe jutott.

Farkas Flórián nem volt képes felfogni, hogy népe segélykiáltása, nem a népművészetének része, hanem valóságos, nem látta és látja a romák korfáját, ahol 50 fölötti roma alig található, nem látja a sokszor állati sorba süllyedt emberek tömegét, az uzsorásokat, vagy bárkit, aki a sorsukat rontja.

Farkas vélhetően bíróság elé került volna már, normálisan az ügyészségen volna a helye, de ma ebben a „kegyben” csak az ellenzékiek részesülhetnek.

A romák formális vezetője lemondott, kérdés ez mikor fog Farkassal megtörténni.


 

h i r d e t é s