h i r d e t é s


A Suzuki a 2016-os Párizsi Autószalonon

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

A Suzuki a 2016-os Párizsi Autószalonon

2016. szeptember 29. - 15:49
0 komment

 

Két nagy horderejű bejelentést is tett ma a Suzuki Motor Corporation a 2016-os Párizsi Autószalonon.

Az egyik a stílusos külső megjelenésű, rendkívül rugalmas felhasználású új IGNIS kompakt crossover európai bevezetése. A másik bejelentés a Suzuki új irányvonala az ALLGRIP összkerékhajtási technológiával kapcsolatban.

A Suzuki sajtótájékoztatóján emellett bejelentették az SX4 S-CROSS modellfrissítését. A ráncfelvarráson átesett, s ennek köszönhetően az eddiginél is szigorúbb, egyben kifinomultabb városi terepjárós karaktert mutató modellt júniusban kezdte gyártani a Magyar Suzuki Zrt. 

A ráncfelvarrott SX4 S-CROSS

A 2013-as SX4 S-CROSS a 2006-ban piacra dobott Suzuki SX4 utódjaként látta meg a napvilágot. Egészen új magasságokba emelte a tervezést, a hasznosítást, a vezetési teljesítményt és az üzemanyag-hatékonyságot. A ráncfelvarrott SX4 S-CROSS orra jelentősen megváltozott, a nagyobb kerekek és gumik pedig keményebb, megkomolyodott külsőt kölcsönöznek ennek a városi terepjárónak.

A ráncfelvarrott SX4 S-CROSS kétféle Suzuki BOOSTERJET közvetlen befecskendezésű turbómotorral (1,0 liter és 1,4 liter) is kapható, amelyek egyensúlyt teremtenek zöld és dinamikus teljesítmény közt.

A ráncfelvarrott SX4 S-SCROSS árusítása az európai piacokon idén nyáron kezdődött. 

Az új IGNIS

Párosítva a stílusos külsőt a változatos funkcionalitással, az Ignis egy egyszerű, mégis emblematikus kompakt crossover, amely az előző Suzuki modellek dizájnelemeit megörökölve is képes egy teljesen új és egyedi személyiséget megformálni.

A Suzuki könnyű, nagy merevségű új generációs platformjára újonnan tervezett felfüggesztési rendszer került, amely kitűnő vezethetőséget biztosít, míg az 1.2 DUALJET motor erőteljes teljesítményt nyújt, kiváló üzemanyag-hatékonyság mellett.

Az Ignis mindemellett sokat köszönhet az SHVS-nek (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki – Suzuki Intelligens Hibrid Jármű). Ez a könnyű, kompakt, enyhe hibrid hajtású rendszer ISG-t (Integrated Starter Generator – Integrált Indítógenerátor) használ villanymotorral és lítiumion-akkumulátorral felszerelve. Optimális rendszert jelent egy kompakt autóban, amely az új generációs platformot DUALJET motorral ötvözi a még jobb üzemanyag-hatékonyság eléréséért.

Az új IGNIS árusítása 2017 januárjában indul majd Európában.h i r d e t é s

betöltés..

;