h i r d e t é s

A Sztárportréban Bangó Margit Kossuth-díjas előadóművész!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

A Sztárportréban Bangó Margit Kossuth-díjas előadóművész!

2019. március 04. - 06:44

 

"Igazi tyúkanyó vagyok, szeretem, ha ott vannak a kis csibéim körülöttem."

Bangó Margit Kossuth-díjas előadóművész

Sok példám van arra, hogy amikor jött a vihar, vagy a nehézség az életemben, a drága Jóisten mindig kihozott belőle. Az ember megcsalhat, de Isten nem. Nem szabad soha egyedül érezni magunkat, mert ha bárki el is hagy, Jézus Krisztus mindig velünk van, minden napon, minden percben. Én több mint 20 éve élek egyedül, de velem van a legfontosabb, és ezért soha nem vagyok magányos. 

Én egy igazi tyúkanyó vagyok, aki szereti ha ott vannak a kis csibéi körülötte. Nem csak a jóban, hanem a problémában is ott vagyunk egymásnak. A legfontosabb az életben a család és a szeretet. Ha az ember azt látja, hogy rossz úton halad a csibéje, akkor terelje vissza, vagy vegye elő a pálcát!

Gyerekkoromban otthon a szekrény tetején volt 2 vessző, egy mogyorófa a nagyoknak, és egy vékonyka a kicsiknek. Csípett, amikor a lábunk szárára kaptunk, de az kellett. Még a Szentírás is azt mondja, hogy ne vond meg a vesszőt a gyermektől, ha megérdemli. Félreértés ne legyen, én nem azt mondom, hogy egy gyereket verni kell, de ha megérdemli, ne sajnáljuk azt a kis vékony vesszőt, hogy legközelebb jusson eszébe, hogy azt nem szabad.

Kicsi korom óta egyengeti a mindenható örök Isten az utamat. Azzal a talentummal, amit kaptam, úgy kell sáfárkodni, hogy az valóban hasznos legyen, és tetsszen az Istennek, tetsszen az embereknek."

 

https://sztarportre.hu/


 

h i r d e t é s