h i r d e t é s

A tökéletes karácsonyi ajándékot keresed?

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

A tökéletes karácsonyi ajándékot keresed?

2023. december 06. - 10:05

Párok esetében gyakorta megesik az, hogy karácsony előtt már nagy kínokat élnek meg, mert fogalmuk sincs, hogy mivel lepjék meg szerelmüket. Ha régóta együtt vannak, akkor azért nehéz, mert már szinte minden eredeti ötletet ellőttek, ha pedig friss a kapcsolat, akkor sok mindent még nem mer egyszerűen ajándékozni az ember, nehogy félreértés legyen belőle.

Ami azonban mindkét fázisban közös, az a szexualitás, hiszen egy párkapcsolatot az különböztet meg egy barátságtól többek között, hogy a felek szexuális életet élnek. Igen, persze, tudjuk, hogy vannak barátságok extrákkal, de szerencsére ott is nyugodtan bevethető a csúcsszuper ajándékötletünk!

Légy az ajándék te magad!

Ha megtekinted a SexShopCenter.hu erotikus ruháinak kínálatát, könnyen lehet, hogy úgy döntesz, te magad leszel a meglepetés. Kiváltképp akkor, ha nő vagy, és ámulatba ejtett a széles és csábító kínálat.

Mert úgy igazán, ki ne szeretne legalább egy-két-három este erejéig szexi istennő lenni? Ha a megfelelő darab mellett döntesz, akkor az önbizalmadat jócskán felturbózhatja egy-egy babydoll, fűző vagy body! A jó hír, hogy nem csupán a legvékonyabbaknak van lehetősége szexistennővé változni, hanem a plus-size kategóriának köszönhetően a gömbölyded idomokkal rendelkező hölgyek is extra csábítóvá válhatnak!

Mindenképpen tartsd szem előtt, hogy csak olyan darabot vásárolj, amelyben komfortosan érzed magad. Szigorúan tilos feszengeni, hiszen az a lazaság és vele együtt az élvezetes szex legádázabb ellensége.

Lepd meg párodat szexi ruhaneművel!

Persze nem muszáj magadnak vásárolni, hogy aztán a fa alatt szexi szerkóban várd a párodat, meglepheted őt egy extravagáns tangával is.

Sőt, ha tudod, hogy érdeklik a szerepjátékok, és talán még a kedvenc szerepével is tisztában vagy, akkor akár a jelmezek közül is válogathatsz. Amint megvan a megfelelő szerkó, törheted a fejedet a csomagoláson, miközben azt várod, mikor próbáljátok ki végre!

Itt se hagyd figyelmen kívül a párod preferenciáit, valamint érdemes duplán ellenőrizni az ideális méretet, hogy ne a fa alatt derüljön ki, a tanga szorít, a szobalány jelmez pedig túl bő lett.

Ne hagyd, hogy bármi is elrontsa az ünnepeket, készülj fel alaposan!

Félre a megszokott dolgokkal!

Minden izgalom legnagyobb ellenszere a megszokás. Amikor már tudod, hogy mi után mi következik, hogy mi lesz a partnered következő mozdulata, hogy hogyan fogtok bele a hancúrba, az már rég rossz. Ott már nincsenek pillangók a gyomorban, nincs kellemes bizsergés.

Ha nem szeretnéd, hogy a kapcsolat unalomba fúljon, és érdektelenül heverjetek egymás mellett a szeretet ünnepén, akkor mindenképpen gondoskodj arról, hogy a megfelelő erotikus ruhadarabok megérkezzenek hozzátok még időben a SexShopCenter.hu webshopja jóvoltából!